Forumai | Naujienų archyvas | Straipsnių archyvas | Struktūra |
Paieška      

Naudotojas: Anonimas | Naudotojų sistemoje: 27679 | Dabar naršo: 43 (0)
Prisijungimas
Vardas:
Slaptažodis:
 prisiminti

Dar neužsiregistravai?
registruokis »

Pamiršai slaptažodį
Naujienų kategorijos
 PHP naujienos (187)
 php.lt naujienos (38)
 Įvairios naujienos (89)
 Naujos programos (66)
 Darbas (73)
Naujienos

Tradicinė WEB konferencija //2011.03.29

Startup Weekend, Vilnius/Kaunas ! //2010.03.26

PHP konferencija 2010 //2010.03.16

PHP conf'09 tiesioginė transliacija - internetu //2009.04.21

PHP conf '09 //2009.04.08

Ieškomi pranešėjai PHP konferencijai '09 //2009.03.19
Naudingos nuorodos

Kaip naudotis
BBcode tinklapyje?

php.lt tinklapio ChangeLog'as
Draugai

Paskutinės žinutės

Paskutinės 25 žinutės PHP.LT forumuose
PHP.LT forumų sąrašas

Re: Kaip kas pirmadieni vykdyti koda [atsakyti]
2015-01-28 17:01, parašė: savas249

bet cia reikia serverio root but, kad ta cron jobs pajungt? Gal kas mysql scheduler naudoje esat?

Re: hidden failu exclude'inimas [atsakyti]
2015-01-28 13:32, parašė: Dewilas

dekui aivaras, su COM klase pavyko

Re: Kaip kas pirmadieni vykdyti koda [atsakyti]
2015-01-28 09:30, parašė: l33tas

cronjob?

Kaip kas pirmadieni vykdyti koda [atsakyti]
2015-01-28 05:56, parašė: savas249

Ar yra koks nors budas automatiskai vykdyti php faila ant shared hostingo? Arba kaip padaryti kad kiekviena pirmadieni 01:00 valnda php man atliktu viena funkcija?

Re: if($id [atsakyti]
2015-01-24 10:20, parašė: xayer2

Gero skaitymo: http://www.w3schools.com/php/default.asp

Re: Kaip suzinoti is kurio serverio leidziamos uzklausos? [atsakyti]
2015-01-23 13:16, parašė: l33tas

Tai tu matai uzklausas. Sulogini is kokio ip adreso atidarineja (aisku greiciausiai ne tik jis ji prasukineja) Bet loga galima isfiltruoti. Tai pagal ip gali jau bandyt nustatyt ir serveri ;)

Re: if($id [atsakyti]
2015-01-23 12:32, parašė: md5

Paklausiu kitaip: ar įmanoma užduoti tokį klausimą, kuris aktualus klausiančiajam, bet nereikšmingas kitiems?

<?php
$ar 
$taip $sunku'??';
?>


Re: if($id [atsakyti]
2015-01-23 11:40, parašė: vivis

Tai tas veikimas butu toks, jei id==a, atspausdintu tekstas2, visais kitais atvejais nieko nedarytu.
Nes pirmiausia tikrina ar id==a, jei lygu tik tada vykdo visa kita, jei ne, nevykdo nieko.
Pvz. jei id==b, tai nevykdys nieko.

El.parduotuvių ir kitų kurimas. [atsakyti]
2015-01-22 19:12, parašė: erikas013

Paslaugos:

Įvairių svetainių kurimas
El.parduotuvių kurimas, jų administravimas
Įvairių mokėjimų įdiegimas
Jau paleistų tinklalapių tvarkymas
Logotipų, banerių kurimas



Kitos paslaugos:

Tekstų vertimas LT-RU
Tekstų vertimas RU-LT
Tinklalapių vystymas



Pavyzdžius pateiksiu asmeniškai.

El.paštas:
erikaskovalcuk@gmail.com

Re: if($id [atsakyti]
2015-01-22 17:08, parašė: xayer2

Toks kodas - veiktų puikiai...
<?php
if($id== "a"){
    echo
"tekstas1";
    
    
$id "b"//Kintamajam $id, priskiriama nauja reikšmė...
    
if($id=="b"){
         echo
"tekstas2";
    }
}
?>


Re: if($id [atsakyti]
2015-01-22 14:07, parašė: viktoras000

Aisku :) ismeginsiu :)

Re: if($id [atsakyti]
2015-01-22 11:48, parašė: vivis

<?php 
if($id=="a"){ echo"tekstas1"; }
if(
$id=="b"){ echo"tekstas2"; }
 
?>

Tai gal taip turetu buti

Nes kur tavo parasyta tai jei id==a tik tokiu atveju tikrina ar id==b.
Kaip gali buti tuo paciu metu id lygus ir a ir b.

Re: del .aspx kaip istraukti reikiama info [atsakyti]
2015-01-22 07:46, parašė: desheikh

tarkim istraukti 220-802 reikiama info is .aspx ?

Re: hidden failu exclude'inimas [atsakyti]
2015-01-21 23:42, parašė: aivarasvvv

<?php
  $FileName 
"file.php";
  
$FolderPath "c:\wamp\www";
  
  
$shell = new COM("Shell.Application") or die ("Could not initialize Shell object.");
  
$objFolder $shell->Namespace($FolderPath);
  
  echo 
"Attributes: " $objFolder->GetDetailsOf($objFolder->Parsename($FileName),6);
  
  
$shell null;
  unset (
$shell);
?>


Re: hidden failu exclude'inimas [atsakyti]
2015-01-21 23:14, parašė: aivarasvvv

<?php
$file 
'file.php';
$attr explode(' 'exec('attrib ' $file) );

if (
$attr[3] == 'H') { echo 'File ' $file ' is hidden'; }
?>


Re: hidden failu exclude'inimas [atsakyti]
2015-01-21 21:12, parašė: Dewilas

@md5 jei isgooglinciau neklausciau tad galetum ir duot uzuomenu ;)

Re: if($id [atsakyti]
2015-01-21 21:02, parašė: viktoras000

O įmanoma tarkim sukurti taip?
<?php
if($id== "a"){
echo
"tekstas1";
if(
$id=="b"){
echo
"tekstas2";
}
  }
?>


Re: if($id [atsakyti]
2015-01-21 19:38, parašė: xayer2

Sveikas, klausimas painokas, bet pamėginsiu atsakyti...

Gal padės:
<?PHP

$id 
$_GET["id"]; // Nuskaitomas "id" iš url eilutės...

$id2 $id// Sukuriame $id2 , kuris yra identiškas $id

if ($id2 == "a") { echo "tekstas"$id2 "b"; } // Jeigu į url, id nurodysime, kaip "a", išspausdins(tekstas ); Tolimesnė eilutė id2 reikšmę pakeis į "b";
if ($id2 == "b") { echo "b"; } // Dėl ankstesnių veiksmų arba, jeigu id nurodysime, kaip&nb sp;"b", bus spausdinama(b);

/*
Pavyzdys:
 http://www.example.lt/index.php?id=a
 http://www.example.lt/index.php?id=b
/*

?>


if($id [atsakyti]
2015-01-21 15:53, parašė: viktoras000

Sveiki, turiu klausima. Ar imanoma naudot if($id, tame paciame kode pora kartu tik kitokiu pavadinimu? :)

Re: page preview [atsakyti]
2015-01-21 13:27, parašė: Dewilas

dekui, pasidariau ;)

Re: Kaip suzinoti is kurio serverio leidziamos uzklausos? [atsakyti]
2015-01-21 10:16, parašė: vivis

Taip. Aisku jei zinociau is kurio serverio viskas leidziama, gal ir slaptazodi prisiminciau.

Re: page preview [atsakyti]
2015-01-21 09:11, parašė: Aivaras37

@Dewilas matyt neteisingai suprantu problemą, bet iš info atrodo, kad su JS paprasčiausiai gali form'ą submittinti į /admin/text/ajaxNewText o jau controller'io action'e pats nustatysi ką daryti, šiuo atveju renderinsi kitą view kuriame bus atitinkamas JS dėl tinyMCE įnicijavimo/content'o atvaizdavimo.

Re: page preview [atsakyti]
2015-01-20 16:08, parašė: Dewilas

@aivaras

pas mane yra forma su actionu: "/admin/text/NewText", kur submitinus kvieciamas metodas NewText. Metode kvieciamas kitas metodas kurti texta arba jei redaguojamas updeitinama db ir returnina nuoroda, po uzseivinimo arba updeito.

..
if(!empty($_POST))
$this->CallAction('NewTextAction');

..

Taigi, man reikia toje pacioje formoje dar vieno mygtuko, kuris kreiptusi i ta paty actiona, taciau vykdytu kita metoda, kuris taip pat grazintu nuoroda, taciau atidarytu naujame tabe ir is tinymce content'o perduoto posto atvaizduotu puslapio vidury

Re: Kaip suzinoti is kurio serverio leidziamos uzklausos? [atsakyti]
2015-01-20 14:02, parašė: l33tas

Tai jei cronjobas paleistas. Tai reiktu sustabdyti cronjoba?

Re: Reikia pagalbos :) [atsakyti]
2015-01-20 08:08, parašė: KleCkas

Dėkui :)


Easter spells out beauty, the rare beauty of new life | © php.lt komanda 2001-2013