Forumai | Naujienų archyvas | Straipsnių archyvas | Struktūra |
Paieška      

Naudotojas: Anonimas | Naudotojų sistemoje: 27730 | Dabar naršo: 81 (0)
Prisijungimas
Vardas:
Slaptažodis:
 prisiminti

Dar neužsiregistravai?
registruokis »

Pamiršai slaptažodį
Naujienų kategorijos
 PHP naujienos (187)
 php.lt naujienos (38)
 Įvairios naujienos (89)
 Naujos programos (66)
 Darbas (73)
Naujienos

Tradicinė WEB konferencija //2011.03.29

Startup Weekend, Vilnius/Kaunas ! //2010.03.26

PHP konferencija 2010 //2010.03.16

PHP conf'09 tiesioginė transliacija - internetu //2009.04.21

PHP conf '09 //2009.04.08

Ieškomi pranešėjai PHP konferencijai '09 //2009.03.19
Naudingos nuorodos

Kaip naudotis
BBcode tinklapyje?
Draugai

Paskutinės žinutės

Paskutinės 25 žinutės PHP.LT forumuose
PHP.LT forumų sąrašas

Re: Registracija [atsakyti]
2015-05-25 22:14, parašė: spo

C:\xampp\htdocs\registracija.php on line 25
tavo klaida 25 eilutei
jei neklystu sita eilute:
if(mysql_num_rows(mysql_query("select * from vartotojai where username = '$vardas'")))
html ir php kodai turi buti atskirti, o tavo atveju boldas isvis netinka, naudok ji echo "boldas"; o ne vidury php kodo

Registracija [atsakyti]
2015-05-23 17:31, parašė: Shadowness1

Sveiki, turiu problema kuriant registracijos forma, negaunu zinuciu kurios perspetu kas neatlikta ar kur blogai atlikta registracijos forma. Isskyrus viena zinute "Sekmingai prisiregistravote.", bet kartu gaunu ir :Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\xampp\htdocs\registracija.php on line 25

Visas kodas:

<?php
//Tikrina ar ivykdyta forma
if (isset($_POST['vartotojas']) && $_POST['slaptazodis'] && $_POST['slaptazodis2'] && $_POST['elpastas'])
{
//Kintamieji
$vardas $_POST['vartotojas'];
$slaptazodis $_POST['slaptazodis'];
$pslaptazodis $_POST['slaptazodis2'];
$epastas $_POST['elpastas'];
//Tikrinimas ar nera tusciu lauku
if($vardas<>"" AND $slaptazodis<>"" AND $pslaptazodis<>"" AND $epastas<>"")
{
//Tikrinimas ar vienodi slaptazodziai
if($slaptazodis==$pslaptazodis)
{
if(
strlen($slaptazodis)>=4)
{
$connect mysql_connect("localhost""root""");
{
if(!
$connect){die("Nepavyko prisijungti prie serverio:".mysql_error());}
}
mysql_select_db("test"$connect);

$slaptazodis md5($slaptazodis);
[
b]if(mysql_num_rows(mysql_query("select * from vartotojai where username = '$vardas'")))[/b]
{
echo 
"Vartotojas uzimtas";
}else{
mysql_query("insert into users (id, vartotojas, slaptazodis, el.pastas) VALUE S ('', '$vardas', '$slaptazodis', '$epastas')");
echo 
"Sekmingai uzsiregistravote.";
}
}else{
echo 
"Slaptazodis per trumpas.";
}

}else{
echo 
"Slaptazodziai nesutampa.";
}

}else{
echo 
"Ne visi laukai uzpildyti";
}
}
?>


<form method='POST'>
Vartotojo vardas <input type='text' name='vartotojas'><br>
Slaptažodis <input type='password' name='slaptazodis'><br>
Patvirtinkite slaptažodi <input type='password' name='slaptazodis2'><br>
El.paštas <input type='text' name='elpastas'><br>
<input type='submit' value='Registruotis'>
</form>



Re: Kas galejo pasikeisti kad nebeveikia viena php eilute? [atsakyti]
2015-05-20 13:46, parašė: vivis

Nu taip atrase, kai kreipiausi del problemos. Gal jiems serveri apkrauna visokios dos atakos.

O siaip pagalvojus, rasiau jau cia, kad kazkur nemokamam hostinge buvau ikeles skripta kad man skaitliuka prasukinetu, ten generuojami random ip adresai, per para apie 10000 uzklausu. Loguose nematau nieko. Ar loguose post metodu perduodami duomenys neisiraso gal. Kad ir matyciau tuos logus gal butu random ip adresai, tai nieko neatsekciau.

Re: Kas galejo pasikeisti kad nebeveikia viena php eilute? [atsakyti]
2015-05-19 22:41, parašė: md5

:) dėl didelio užklausų skaičiaus buvo blokuojamas serverio IP adresas

gali sau medalį pasikabinti..., rimtai dėl to užblokavo?

Re: Kas galejo pasikeisti kad nebeveikia viena php eilute? [atsakyti]
2015-05-18 20:55, parašė: vivis

Parasiau serverio administracijai, gavau atsakyma: dėl didelio užklausų skaičiaus buvo blokuojamas serverio IP adresas.

Re: Kas galejo pasikeisti kad nebeveikia viena php eilute? [atsakyti]
2015-05-18 15:56, parašė: xayer2

O tame kitame serveryje kur rašai, kad viskas puikiai veikia, tikrini visą turimą kodą ar tik dalį?

Jeigu tik dalį, tai galbūt šalia esantis kitas kodas sugadina šį kodą... ir meta, kad čia klaida...

Iš kur sakaisi domeną su hostingu?


Re: Kas galejo pasikeisti kad nebeveikia viena php eilute? [atsakyti]
2015-05-15 18:06, parašė: vivis

Ijungus klaidu rodyma raso:


Warning: file(http://vivis.lt/2.php?count=1) [function.file]: failed to open stream: Connection timed out in /home/vivis/domains/vivis.lt/public_html/1.php on line 2

Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /home/vivis/domains/vivis.lt/public_html/1.php on line 2

Re: Kas galejo pasikeisti kad nebeveikia viena php eilute? [atsakyti]
2015-05-15 17:52, parašė: vivis

Tokie failai:

1.php

<?php
    $eee
=implode("",file("http://vivis.lt/2.php?count=1"));
    echo 
"$eee"
?>



2.php

<?php
$tmp
=$QUERY_STRING; if($tmp==''$tmp=$_SERVER["QUERY_STRING"];
$tmp=urldecode($tmp);
parse_str($tmp);
if (
$count) die(@implode("",@file("count.dat")));
?>


count.dat

0 is 120



Siame serveryje neveikia http://vivis.lt/1.php
O cia veikia http://vivis.comoj.com/1.php (aisku cia pirmame faile nuoroda keiciasi, nes kitas adresas).

Nesuprantu del ko tai gali nebeveikti, kokia funcija galejo atjungti?

Net jei ta antra faila istrini, vistiek kazka ilgiau vykdo ir tik tada ismeta kad nera failo. Visi kiti puslapiai labai greitai vartosi.

Kas galejo pasikeisti kad nebeveikia viena php eilute? [atsakyti]
2015-05-15 16:29, parašė: vivis

Nebeveikia tokia eilute:

$eee=implode("",file("http://vivis.lt/mag/1/f_site_common.php?count=1"));

Visada ji veikdavo, gal kazkas pasikeite serverio nustatymuose? Be sios eilutes greit uzsikrauna puslapis, o su ja letai. Kitame serveryje viskas veikia.

Beje, tokia eilute veikia: $srv=implode("",file("server.dat"));

Re: automatinis duomenu paemimas... [atsakyti]
2015-05-13 21:12, parašė: xayer2

"Cron Job + php skriptas paimtas tau ta skaiciu ir rasantis i DB"

Šio varijantu, bus apkraunamas serveris.

Siūlau jį naudoti, tik tokiu atveju, kai netinka varijantas, kad kai puslapis yra atveriamas, patikrinama, kiek laiko praėjo nuo paskutinio įdiegto skaičiaus ir jeigu praėjo daugiau nei arba lygu 1h , tuomet atnaujina laika pridėdamas 3600sekundes.

Įdomų ką kuri? Kartais ne kokį virusioką?

Re: automatinis duomenu paemimas... [atsakyti]
2015-05-13 10:51, parašė: rokasm

Cron Job + php skriptas paimtas tau ta skaiciu ir rasantis i DB

Cron Job'as: http://www.phpro.org/tutorials/Run-Script-From-Cron.html
Paimti duomenis is puslapio: http://stackoverflow.com/questions/2019892/extract-data-from-website-via-php

PHP BACK-END developer [atsakyti]
2015-05-12 14:55, parašė: SertekMedia

Ieškome PHP programuotojo, kuris sugeba atlikti sudėtingus, bet kartu ir įdomius uždavinius, domisi naujausiomis informacinėmis technologijomis bei nori prisidėti prie didelių, tarptautinių projektų įgyvendinimo.
Naujasis komandos narys prisidėtų prie web sprendimų kūrimo, e-komercijos portalų bei kitų programavimo darbų įgyvendinimo.

REIKALAVIMAI:
-PHP programavimo patirtis, MVC, OOP
-Patirtis su PHP karkasais (Phalcon, Symfony2, Laravel5 ir kt.)
-JavaScript, HTML, CSS
-LAMP,LEMP pagrindai
-Patirtis dirbant ir projektuojant duomenų bazes
-Laiko planavimo ir darbo organizavimo įgūdžiai

PRIVALUMAI:
-Patirtis su informacinėmis sistemomis (VVS)
-Geros anglų kalbos žinios

MES JUMS SIŪLOME:
-Atlyginimą atitinkantį jūsų kompetencijas
-Įdomų darbą tarptautinėje įmonėje kuriant inovatyvius sprendimus
-Lankstų darbo grafiką
-Jauną ir draugišką kolektyvą
-Dartų turnyrus

Gyvenimo aprašymus siūskite adresu - info@sertekmedia.lt



automatinis duomenu paemimas... [atsakyti]
2015-05-11 15:19, parašė: Bricka

Sveiki

Ar galima padaryti, kad pats serveris (php, mysql) kas 1h paimtu 1 skaiciu is www puslapio ir irasytu i DB?

Galit uzvesti ant kelio?

Ieškome PHP programuotojo [atsakyti]
2015-05-11 13:15, parašė: ppazera

Great Lakes Data Systems Inc (www.glds.com) JAV kompanija plečia savo veiklą ir ieško naujų specialistų Lietuvos padaliniui.

Great Lakes Data Systems - įkurta 1980 metais, JAV. Kompanija kuria ir teikia vartotojų apskaitos ir valdymo sistemas interneto, video, telefonijos tiekėjams. Virš 400 kompanijos klientų yra išsibarstę po 43 šalis ir 5 žemynus.

Kompanija pastoviai tobulina savo pagrindinį produktą, ir ieško PHP kontraktoriaus ar su galimybe vėliau tapti pastoviu darbuotoju.

Darbo aprašymas:

• GLDS CableAnytime web produkto integravimas su jau esamais naujų vartotojų tinklalapiais. Stilių atiderinimas, minimalūs kodo tobulinimai, bendravimas su klientais.

Reikalavimai:

• Profesionalūs praktiniai PHP, HTML, JS ir CSS įgūdžiai
• Šnekamoji ir rašomoji anglų kalba
• Gebėjimas dirbti tiek savarankiškai, tiek komandoje
• Pareigingumas, atsakomybė už savo ir komandos darbo rezultatus
• Aukštasis išsilavinimas IT srityje - privalumas
• Praktiniai SOAP programavimo įgūdžiai būtų privalumas

Papildomai turint profesionalius praktinius Delphi/Interbase/Firebird/SQL ar testavimo įgūdžius atsirastų greitesnė galimybė pozicijai peraugti į pastovią darbo vietą.

Siūlome:

• Būti dalimi draugiško ir profesionalaus kolektyvo, kuriančio pasaulinio lygio produktą
• Patrauklų ir konkurencingą atlygį atitinkantį Jūsų kompetenciją ir patirtį

Darbo laikas Pagal susitarimą
Pradžia (data) Nedelsiant
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija
El. paštas: cvOnline@glds.com


Ieškomas WEB-php programuotojas pastoviam darbui Kaune [atsakyti]
2015-05-07 13:46, parašė: Jaunareklama

Kompanija, 15 metų sėkmingai dirbanti įvairaus sudėtingumo interneto projektų ir CRM kūrimo srityse savo komandai ieško jaunesniųjų (junior) programuotojų.

REIKALAVIMAI
* vidutinis HTML išmanymas;
* vidutinis CSS išmanymas;
* vidutinis php išmanymas;
* vidutinis MY SQL išmanymas;
* Adobe Photoshop (arba kitos analogiškos programos) pagrindai;
* Darbo patirtis web programavimo srityje;
* Būtina pateikti savo darbų pavydžius;

KOMPANIJA SIŪLO
* patrauklų atlyginimą + priedai nuo rezultatų;
* malonią darbo aplinką;
* draugišką darbo kolektyvą;
* galimybę tobulėti savo srityje;
* gali būti suteikta galimybė dirbti laisvu darbo grafiku.

Daugiau apie mūsų kompaniją galite sužinoti adresu:
www.e-svetaine.lt arba www.jaunareklama.lt

Visus susidomėjusius šiuo darbo pasiūlymu prašome kreiptis žemiau pateiktais rekvizitais:

Andrius Juozaponis
"Jauna Reklama"
Mob.Tel. +370 686 64396
El. paštas: andrius@jaunareklama.lt

Arba

Rūta Butkutė
„Jauna Reklama“
Mob.tel. +370 652 00988
El.paštas: darbas@jaunareklama.lt


Re: Gal būtų noriničių lengvų pinigų užsidirbt. [atsakyti]
2015-05-06 07:46, parašė: Zygis_

Reikalavimai tai primena ne svetainę, o kokį nors kursinį/praktinį darbą. Jei taip - eik geriau mokytis, o pinigų perteklių paaukok ar šiaip kur nors tinkamai nukreipk :D

Gal būtų noriničių lengvų pinigų užsidirbt. [atsakyti]
2015-05-05 11:43, parašė: doncees

Sveiki ieškau žmogaus kuris greitai galėtų sukurt php weba pagal šiuos reikalavimus :
Sumoku pinigus pagal susitarima.

Svetainėje turi būti PHP kalbos scenarijai ir duomenų bazė

Teorinėje dalyje turėtų būti informacija apie:
a) interneto technologijas ir jų vystymąsi
b) tinklapių kūrimo programas

Praktinėje dalyje turėtų būti:
a)svetainės sukūrimo etapai;
b)svetainės sukūrimas;
c)svetainės testavimsa ir redagavimas

prieduose turėtų būti:
a)tinklapio dizainas
b)tinklapio pakopinių stilių, PHP scenarijų kodai

Su manim susisiekt galit čia ->
Facebook : https://www.facebook.com/donatas.baranauskas.23
Skype : doncees-alt

Re: Problema [atsakyti]
2015-04-29 15:14, parašė: sqt123

category="'.$cat.'"

issiaiskinau :)

taip ir padarysiu, reikia pradeti mokintis teorija, nes visalaika uzsiimdavau tik praktika :D

Re: Problema [atsakyti]
2015-04-29 08:16, parašė: Zygis_

Tai pabandyk išsivesti į ekraną kokią užklausą paduodi.
SELECT * FROM skelbimai WHERE category=automobiliai
Va tokia gaunasi, bet turėtų būti:
SELECT * FROM skelbimai WHERE category="automobiliai"

P.S. Kažkam manau laikas tiesiog imti ir skaityti dokumentaciją, o ne spelioti, kaip dirbama su stringais :)

Re: Problema [atsakyti]
2015-04-28 20:03, parašė: sqt123

pavyko
<?
$rezultatai 
mysql_query('SELECT * FROM skelbimai WHERE category='.$cat.'')OR die(mysql_error());
?>


bet ismete Unknown column 'automobiliai' in 'where clause'


Re: Problema [atsakyti]
2015-04-28 19:52, parašė: sqt123

Naudoju notepad++ :D
Nujo matau dabar kad ne highlight'ina, bet kitaip man neina irasyti to kinatamojo, meta klaidas, visaip meginau atsikrai padaryti kintamaty query linijai uzrasyt niekaip nepavyksta :)

Re: Problema [atsakyti]
2015-04-28 19:41, parašė: Zygis_

Tai žiūrėk kaip highlight'ina tavo kodą... Užklausoje jokio PHP kintamojo nėra, tik tekstas (surastų kažką jei kategorijos pavadinimas būtų ".$cat.", vietoje "automobiliai")... Negi programuoji su notepad :D ?

Problema [atsakyti]
2015-04-28 19:05, parašė: sqt123

Sveiki,

Noriu is duomenu bazes istraukti visus irasus, kuriuose
stulpelyje category yra irasyti kaip "automobiliai"

problema, kad man nieko neatvaizduoja naudojant $_GET
o pakeitus query sioje vietoje category=".$cat. i category="automobiliai" kuo puikiausiai istraukia visus irasus su sia kategorija.

<?
$cat 
mysql_real_escape_string ($_GET['cat']);

$rezultatai mysql_query('SELECT * FROM skelbimai WHERE category=".$cat." ')OR die(mysql_error());

$num mysql_num_rows($rezultatai);
       for (
$i=0$i<$num$i++) {
       
$eile mysql_fetch_array($rezultatai);
        
       echo 
$eile['category']; 
   
       }
?>



Re: Kaip suzinoti is kurio serverio leidziamos uzklausos? [atsakyti]
2015-04-28 09:07, parašė: jjourneyy22

Mate, who is in Australia, the Buy Archeage Gold servers are in Russia and EU. Please tell me other game with "great netcode" wich allow you to play normal with 400 ping?This reminds me of the time when our community had BF servers. So many times there was people from US who joined there, and the servers was located in Stuttgart. So they play round or two on EU server (they have filters and know...or Archeage Gold dont know may be...where they join) and start to moan: This server is Cheap Archeage Gold laggy! And so on...


Re: skaiciai su kableliais [atsakyti]
2015-04-28 09:06, parašė: jjourneyy22

I will never Cheap Archeage Gold consider defeat and I will remove from my vocabulary such words and phrases as quit, cannot, unable, impossible, out of the question, improbable, failure, unworkable, hopeless, and retreat; for they are the words of fools. I will avoid despair but if this disease of the mind should infect me then I will work on in despair. I will toil and I will endure. I will ignore the Archeage Gold obstacles at my feet and keep mine eyes on the goals above my head, for Buy Archeage Gold I know that where dry desert ends, green grass grows.



Easter spells out beauty, the rare beauty of new life | © php.lt komanda 2001-2015