Forumai | Naujienų archyvas | Straipsnių archyvas | Struktūra |
Paieška      

Naudotojas: Anonimas | Naudotojų sistemoje: 27602 | Dabar naršo: 45 (0)
Prisijungimas
Vardas:
Slaptažodis:
 prisiminti

Dar neužsiregistravai?
registruokis »

Pamiršai slaptažodį
Naujienų kategorijos
 PHP naujienos (187)
 php.lt naujienos (38)
 Įvairios naujienos (89)
 Naujos programos (66)
 Darbas (73)
Naujienos

Tradicinė WEB konferencija //2011.03.29

Startup Weekend, Vilnius/Kaunas ! //2010.03.26

PHP konferencija 2010 //2010.03.16

PHP conf'09 tiesioginė transliacija - internetu //2009.04.21

PHP conf '09 //2009.04.08

Ieškomi pranešėjai PHP konferencijai '09 //2009.03.19
Naudingos nuorodos

Kaip naudotis
BBcode tinklapyje?

php.lt tinklapio ChangeLog'as
php@konf.lt konferencija
Prisiregistravimas

Paskutinės žinutės

Paskutinės 25 žinutės PHP.LT forumuose
PHP.LT forumų sąrašas

Re: datos paieska intervale [atsakyti]
2014-07-24 22:05, parašė: Dewilas

aciu abiems. pirmuoju budu pasidariau, nes su objektiniu dar nedraugauju :)

Re: datos paieska intervale [atsakyti]
2014-07-24 09:53, parašė: Aivaras37

+1

Re: datos paieska intervale [atsakyti]
2014-07-23 17:23, parašė: md5

http://php.net/manual/en/class.recursivefilteriterator.php

Re: datos paieska intervale [atsakyti]
2014-07-22 15:35, parašė: Aivaras37

Neužsiimk magija, čia paprasčiau viskas:

filemtime return values rašo: "The time is returned as a Unix timestamp". http://en.wikipedia.org/wiki/Unix_time

Taigi, jei nori failų tarp 2011 m. - 2012 m. tau reikia susikurti tų datų laiką. http://lt1.php.net/strtotime

Tokiu atveju tu turi:
#1 pradinį rėžio laiką
#2 galinį rėžio laiką
#3 failo modifikacijos laiką.

Palyginimas paprastas kaip #1 >= #3 && #2 <= #3

Have fun!

datos paieska intervale [atsakyti]
2014-07-22 14:04, parašė: Dewilas

Sveiki,

gal kas numestu medziagos, kaip pasiimti visus failus tam tikram datos intervale:

failo data
<?echo "$fdate = date("Y-m-d", filemtime($path.$fname));";?>

pasidariau kad pagal uzduota data imtu, taciau nemoku intervale, dadedant $date_end(date_start inputo value)
<?echo "if (!empty($date_for) && $fdate != $date_start){
$result = FALSE;
        }"
;?>


Re: video grotuvas serveryje [atsakyti]
2014-07-18 22:12, parašė: Gitaristas

Štai čia viskas gražiai aprašyta HTML Ir JS :) Enjoy

http://www.videojs.com/

video grotuvas serveryje [atsakyti]
2014-07-18 16:38, parašė: Dewilas

Sveiki,

gal kas patartu kaip padaryti, jog video failu perziura puslapyje butu matoma per serveryje ideta grotuva(koki?), o ne atidarinetu per wmp, realplayer ir kitus pluginus, idiegtus narsykleje? kaip suprantu, kazkas tokio kaip youtube. siuo metu failai puslapyje su tiesioginiais linkais i juos pvz C:/katalogas/failas.mpeg ir tt. dekoju

Re: Sukurimas [atsakyti]
2014-07-18 16:05, parašė: l33tas

no offence it was a joke ;)

Re: sukurimas [atsakyti]
2014-07-18 11:08, parašė: BumTak

ne cia pataikei su tokiais skelbimais :D beto 5lt cia skaitosi papildymu jo? :DD

p.s uz darba seip ne tu kainas dedi, o tas kas padaro.

Re: Sukurimas [atsakyti]
2014-07-18 09:33, parašė: md5

#l33tas,
koks aš asas ? baikit pimpius matuotis... :)

Re: Sukurimas [atsakyti]
2014-07-16 08:43, parašė: l33tas

md5 koks tu asas? Cia gi jis apie papildyma sneka :D is kur pas ji banko saskaita... Truksta tau dar analitinio mastymo.. :D :D :D

Nu o antras pastebejimas tai geras :D

Re: Sukurimas [atsakyti]
2014-07-15 14:41, parašė: md5

0,4lt už pervedimą įskaičiavai ?

vietoj asams - asilams /.../

Re: kaip sukurti wap game nemokamai [atsakyti]
2014-07-15 12:45, parašė: vivis

Nemokant programuoti nesukursi niekaip, nebent kazkieno sukurta pasiimsi.

Sukurimas [atsakyti]
2014-07-15 02:53, parašė: pauglys

Sveiki kas sukurtu registacija ir prisijungima naudojant mysql uz 5lt?

sukurimas [atsakyti]
2014-07-15 02:53, parašė: pauglys

Sveiki kas sukurtu registacija ir prisijungima su mysql uz 5lt?

Sukurimas [atsakyti]
2014-07-15 02:25, parašė: pauglys

Kas uz 5lt sukurtu registracija su mysql ir prisijungima?

kaip sukurti wap game nemokamai [atsakyti]
2014-07-15 00:21, parašė: negren

kaip sukurti wap game nemokamai

Re: kaip sukurti dvi kalbas vienoje svetaineje? [atsakyti]
2014-07-14 13:33, parašė: jancarlo

Labai jūms ačiu! :)

Re: Try -> Catch exceptionai [atsakyti]
2014-07-10 15:47, parašė: Aivaras37

o tai kas tau nesigauna?

<?php
try {
    if (!isset(
$_GET['nick'])) {
        
$up = new Exception('Negavau nicko :(');
        throw 
$up;
    }
} catch (
Exception $negerai) {
    echo 
"Negerai: " $negerai->getMessage();
}
?>


Re: Try -> Catch exceptionai [atsakyti]
2014-07-10 11:55, parašė: md5

meta,
jeigu aprašė, kad turi mesti...

Re: Try -> Catch exceptionai [atsakyti]
2014-07-10 00:07, parašė: Ere5

GET ir POST nemta exception, tai idomu ka nori konkreciau padaryti?

Re: kaip sukurti dvi kalbas vienoje svetaineje? [atsakyti]
2014-07-07 10:05, parašė: Aivaras37

@jancarlo, pas tave senesne php versija.

[] yra array() trumpinys, taigi siuo atveju kodas butu:

<?php
$kalba 
'lt';
        
$vertimai = array(
            
'lt' => array(
                
'kepk_pyraga' => 'Kepk pyragą!'
            
),
            
'en' => array(
                
'kepk_pyraga' => 'Bake a cake!'
            
)
        );
        echo 
$vertimai[$kalba]['kepk_pyraga'];
?>


Tai su forma analogiskai - susidek vertimus i masyva ir bus daugiakalbyste.

Re: kaip sukurti dvi kalbas vienoje svetaineje? [atsakyti]
2014-07-06 14:52, parašė: BumTak

pries paskutinem klausime, tikriausiai nera ' simbolio prie [ arba ].

reiktu padaryti get formata ir nuoroda (arba su post ir submit, kaip nori cia), ir get'e (imu kaip ji pvz dabar) padarai pasirinkima tarkim kad gautusi id=mainpage&amp;language=lt. tada paimi ta language su $_GET['language'] ir tikrini, ar tai lt kalba ar ne, jei taip, rodai lietuvisku zodziu masyva, jei ne, kitos kalbos. gali ir i cooki irasyti.

seip ne vienas budas cia yra kaip isversti..

Re: Reikia pataisyti Query [atsakyti]
2014-07-06 14:43, parašė: BumTak

<?

SET 
@i=0;
SELECT 
id
score, @i:=@i+AS rnk 
FROM player 
order by score desc

?>


Re: kaip sukurti dvi kalbas vienoje svetaineje? [atsakyti]
2014-07-04 21:35, parašė: jancarlo

<?php
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<
head></head><body>
<
div class='vidurys'>
  <
a href="index.php?id=\">Anglų</a>
  <a href=\"index.php?id=\">Lietuvių</a>
  <h1>Tapk ir tu mūsų narys, užsiregistruok!</h1>
</div>
</body></html>
?>


Kaip pvz siam kodui reiktu pritaikiti tą dviejų kalbų kodavima? Niekaip nedaina man. Dabar čia esu surašes lietuviškai, kaip reiktu suprogramuoti, kad galetu žmogus pasirinkti tą kalbą ir iš karto pasikeistu žodžiai? :) žiaurei būtu ačiu. Aivaras labai gerai viską surašė, bet man strenga visas tas suvokymas.


Easter spells out beauty, the rare beauty of new life | © php.lt komanda 2001-2013