Forumai | Naujienų archyvas | Straipsnių archyvas | Struktūra |
Paieška      

Naudotojas: Anonimas | Naudotojų sistemoje: 27630 | Dabar naršo: 68 (0)
Prisijungimas
Vardas:
Slaptažodis:
 prisiminti

Dar neužsiregistravai?
registruokis »

Pamiršai slaptažodį
Naujienų kategorijos
 PHP naujienos (187)
 php.lt naujienos (38)
 Įvairios naujienos (89)
 Naujos programos (66)
 Darbas (73)
Naujienos

Tradicinė WEB konferencija //2011.03.29

Startup Weekend, Vilnius/Kaunas ! //2010.03.26

PHP konferencija 2010 //2010.03.16

PHP conf'09 tiesioginė transliacija - internetu //2009.04.21

PHP conf '09 //2009.04.08

Ieškomi pranešėjai PHP konferencijai '09 //2009.03.19
Naudingos nuorodos

Kaip naudotis
BBcode tinklapyje?

php.lt tinklapio ChangeLog'as
php@konf.lt konferencija
Prisiregistravimas

Paskutinės žinutės

Paskutinės 25 žinutės PHP.LT forumuose
PHP.LT forumų sąrašas

Re: Zemelapis [atsakyti]
2014-10-30 16:35, parašė: parukes

md5 kodel meciau? tiesiog vakar kai viska testavau biski uztrukau ir nepastebejau atkreipk demesi i posto laika .
as tiesiog jau ejau miegot nes galva nebedirbo ir pries einant miegot parasiau rezultatus .

Re: Zemelapis [atsakyti]
2014-10-30 14:34, parašė: md5

vivis, o ne geriau vienai koordinatei panaudoti vieną duombazę?

parukes, gal paprasčiau tapti profesionalių žaidėju, negu geimų kūrėju... ?

"vienu zodziu bandziau tarp sql irasyt visas kordinates i 1 table tai is 10000+ kordinaciu ~600 isiraso i db tai kaip suprasti sita dalyka ?"

vien dėl to, kad neįsirašė, metei savo sprendimą, neišsiaiškindamas kodėl taip nutiko?

Re: Zemelapis [atsakyti]
2014-10-30 11:55, parašė: vivis

Na nezinau kiek galima i duomenu baze irasu irasyt, bet nemazai. Tau reikia 14000, tai mazdaug 119 ant 119 langeliu. Va ir darai duomenu baze su 119 stulpeliu ir 119 eiluciu. Skaiciais uzvadini stulpelius. Pirmam stulpelyje irgi irasai nuo 1 iki 119. Va ir zemelapis su koordinatem, nelieka uzpildyt lentele: oaze ar dar kazkas konkreciose koordinatese. Tik nekuriau niekada tiek daug stulpeliu, tai nezinau kokios ribos buna.

Re: Zemelapis [atsakyti]
2014-10-30 05:49, parašė: parukes

nezinau tinkamu budu tik 1 kaip nagrinejant paciam . nes nesu tas kuriam sekas rast informacija..
vienu zodziu bandziau tarp sql irasyt visas kordinates i 1 table tai is 10000+ kordinaciu ~600 isiraso i db tai kaip suprasti sita dalyka ?
nes jau taip gerai sugalvojes viskas buvau ,bet pasirodo pagal mano ideja neiseis irasyti i mysql db visu kordinaciu is kur bus viskas imama ir naudojama nebent turit kas koki kita patarima..

Re: Zemelapis [atsakyti]
2014-10-28 20:31, parašė: Neodan

Gal tu geriau nepatingek ir bent kokia valandziuke skirk MySQL pasinagrinejimui.

Tai tau sutaupys tonas laiko ateityje ir mazesni hemoroju turesi su tuo projekteliu.

Zemelapis [atsakyti]
2014-10-28 16:13, parašė: parukes

Sveiki , reiketu siektiek pagalbos su zemelapio kurimu isivaizduokite rezultatas turi gautis didelis zemelapis mazdaug 14001 langeliu jame tik aisku vartotojui bus rodoma 5x5 zemelapis tarp kurio turetu matytis gyvenvietes tusti langeliai , oazes. tai va turiu toki abejotina varianta :
kaip ir sakiau yra 14001 rezultatai kurie yra sutalpinti i 1 txt faila , bet manau cia ir yra didziausias trukumas nes is tokio kiekio eiluciu kol istrauksi reikiama rezultata isnaudosi perdaug serverio resursu manau aisku galvoju pvz kad kiekviena kordinate turetu o atskira txt faila kaip pvz 0|0.txt 0|1.txt ir t.t.. bet irgi esu girdejes kad serveris palaiko ribota kieki txt failu . aisku svajone butu sukurt su mysql bet kaskaip nesaun i galva igyvendinamu minciu apie tai .
tai va jeigu kas turit patarimu del txt zemelapio sakykit savo nuomone o jei kas turit kokiu minciu kaip mane uzvest ant kelio su mysql zemelapio irgi busiu dekingas :)

Re: Reike kazkaip isvesti kintamojo reiksme i virsu skripto [atsakyti]
2014-10-25 17:04, parašė: BySs

<?php

switch ($id)
{
case 1:
$field = 'score';
case 2:
$field = 'time';
default:
throw new Exception('Wrong id set');
}

$query = mysql_query("SELECT * FROM user ORDER BY {$field} DESC LIMIT {$start}, {$max_entries}");
$num_rows_count = mysql_num_rows($query);

echo "\tsize\n";
echo "\t$num_rows_count\n";



if ($num_rows_count)
{
while ($row = mysql_fetch_array($result))
{
$id = $row['id'];
$name = $row['name'];
$value = $row[$field];
echo "\t$id\t$name\t$value\n";
}
}
else
echo 'Error, no rows returned';


Re: Reike kazkaip isvesti kintamojo reiksme i virsu skripto [atsakyti]
2014-10-25 13:52, parašė: xayer2

<?PHP
$x 
"a";
$x .= "b";
$x .= "c";
$x .= "d";

echo 
"$x"//Atspausdins "abcd"

?>


--
Apmastyk, ką parašiau, su šiuo varijantu, labai lengvai pasieksi, norimą rezultatą ;)

Re: Reikalingas programuotojas scripto pakoregavimui. [atsakyti]
2014-10-24 20:58, parašė: Dissimilis

nemas, mano nuomone, tave užsipuolė todėl, jog iš pradžių pasirodė, kad ieškai programuotojo už GSM papildymus. Kai pasakei, kad radai už 50 lt/val., tiesiog oponentas nebenorėjo nusileist (žmogiška) :)
Bet tu irgi truputį per daug naglas buvai.
Kas dėl kainų, tai dirbant pilnu etatu, tikrai nebesinori laiko skirti kažkokių skriptų krapšymui už porą šimtų. O jei tik tuo teužsiimi ir tie 50 lt/val. yra "juodi", tai tikrai pakankamas užmokestis.

Re: Reike kazkaip isvesti kintamojo reiksme i virsu skripto [atsakyti]
2014-10-21 15:37, parašė: md5

$data = '';
while($row){
$data .= $row[col]\t\r
}
echo "\tsize\n";
echo $data;





Re: Reike kazkaip isvesti kintamojo reiksme i virsu skripto [atsakyti]
2014-10-21 15:15, parašė: savas249

Tai taip, bet man reikia, kad butu isvesta virs sitos linijos, o ne po ja <?php echo "\t$id\t$name\t$score\n"?>


Pvz:

size
3
10001 nick1 1100
10005 nick2 1000
10008 nick3 800

Re: Reike kazkaip isvesti kintamojo reiksme i virsu skripto [atsakyti]
2014-10-21 11:23, parašė: md5

<? echo "\tsize\n"
    echo 
"\t$num_rows_count\n"// reikia, kad cia atsirastu reiksme kazkaip, butent cia&nbs p;virsuje 
?>

tai gali būti ir apačioje.

Reike kazkaip isvesti kintamojo reiksme i virsu skripto [atsakyti]
2014-10-20 22:33, parašė: savas249

Gal zinot kaip padaryti, kad kas karta kai tas while bus aktyvuotas num_rows_count reiksme isvestu i virsuje esanty kintamaji? Zinau kad po kiekviena query galima ivest, bet man reike kad ten virsuje isvestu nes tu while pagal id bus daug, tad nenoriu kad kartotusi. Beje bandziau su GLOBAL $num_rows_count; bet nieko nesigavo.


<?php
    
echo "\tsize\n";
    echo 
"\t$num_rows_count\n"// reikia, kad cia atsirastu reiksme kazkaip, butent cia&nbs p;virsuje



    
if ($id==1)
    {
        
$query mysql_query("SELECT * FROM user ORDER BY score DESC LIMIT {$start},  {$max_entries}");
        
$num_rows_count mysql_num_rows($query));
        if ( 
$num_rows_count )
        {
            while (
$row mysql_fetch_array($result))
            {
                
$id $row['id'];
                
$name $row['name'];
                
$score $row['score'];
                echo  
"\t$id\t$name\t$score\n";
            }
        }
        else {
'Error, no rows returned';}
    }
    elseif (
$id==2)
    {
        
$query mysql_query("SELECT * FROM user ORDER BY time DESC LIMIT {$start},& nbsp;{$max_entries}");
        
$num_rows_count mysql_num_rows($query));
        if ( 
$num_rows_count )
        {
            while (
$row mysql_fetch_array($result))
            {
                
$id $row['id'];
                
$name $row['name'];
                
$time $row['time'];
                echo  
"\t$id\t$name\t$time\n";
            }
        }
        else {
'Error, no rows returned';}    
    }



?>


Re: Reikalingas programuotojas scripto pakoregavimui. [atsakyti]
2014-10-17 12:57, parašė: md5

nemas, medalis tau už drąsą. Galėtum googlej vadovauti.

Re: Reikalingas programuotojas scripto pakoregavimui. [atsakyti]
2014-10-17 00:57, parašė: nemas

Ar cia del to, kad visi raso ta pati koda, tik vieni save laiko veteranais juoda dirza turinciais programuotojais, kiti labiau nusileide ant zemes ir supranta realia situacija paklausos ir pasiulos? ;)))



Gera buvo pasijuokt is vietnamo veteranu, kokybiskiausiai kone programuojanciu zmoniu. visada gera ;)))
Tik kur jusu taip visam pasaulyje vertinamas review taip ir nepamaciau. ;))))

Re: Reikalingas programuotojas scripto pakoregavimui. [atsakyti]
2014-10-17 00:50, parašė: nemas

Ar cia del to, kad pasaulyje php programuotoju daugiau nei sudmiusiu ir pasiula n kartu didesne nei paklausa?


Re: Reikalingas programuotojas scripto pakoregavimui. [atsakyti]
2014-10-17 00:46, parašė: nemas

senas geras php veteranu forumas ;))

cia taip del to, nes susirasiu kas man ZYMIAI pigiau padarys ta pati darba taip? :))))))))))))))

Re: Reikalingas programuotojas scripto pakoregavimui. [atsakyti]
2014-10-17 00:42, parašė: medutis

Durnius esi tu.

Re: Reikalingas programuotojas scripto pakoregavimui. [atsakyti]
2014-10-17 00:11, parašė: nemas

Pastatyt i vieta mane? ;)))


Niekas is juoko dar nenumire, juokas yra gerai.

Man tavo darbai, kad ir ka tu berodysi nesimatys juk ;))
Viskas ka tu darai yra paslepta ir paprastam mirtingajam nesimato. Isvaizda dar nereiskia, kad darbas atliktas puikiai - cia programuotoju vietnamo veteranu posakis ;)))

Siais laikais, t.y ne lietuvos pasaulyje yra vertinami "reviews" Kai man toki nors viena is rimto zmogaus/imones parodysi tada galbut as siek tiek pamastysiu, ka tu sakai.

Na o dabar, as tave palygint galima su pvz php vadoveli ismokusiu ir php vadoveli isisavinusiu programuotoju, vienas dirba gaudamas kruva uzsakymu uz 50lt per valanda, kitas forume bando pastatyt i vieta uz 500lt per valanda.
Jei abiem duot atlikt darba rezultatas tas pats.

Isvada kas cia durnius? ;)


Re: Reikalingas programuotojas scripto pakoregavimui. [atsakyti]
2014-10-16 22:32, parašė: Zygis_

Taigi parašiau kas yra geras programuotojas.
[..] Jei turi daug žinių, daug visko matęs [..]
(Sunkiai besigaudantiems: tai vadinama patirtis)

Apie mane geriau nieko nerašyk. Nesu tavo kažkoks draugelis, mano darbų nematei ir kuo konkrečiai užsiimu - nežinai. Taip pat nesiruošiu jokių šūdinų skriptų klijuoti ir savo paslaugų tau nesiūlau. Mano posto tikslas buvo tiesiog pastatyti į vietą.

Kol nenumirei iš juoko - baigiam šį konstruktyvų pokalbį. Juolab radai ko ieškojai.

Re: Reikalingas programuotojas scripto pakoregavimui. [atsakyti]
2014-10-16 21:43, parašė: nemas

Karocia tu zygi nesvaik.

Geras programuotojas kuriuos tu atstovaiji yra idejinis zmogus, tu i toki is savo pasisakymu nei per kur neuznesi.

Pagrisk kas yra geras programuotojas? Baiges univera?...

Esi greiciausiai is tu kurie sulipdo belekaip ir ima daug - klientas nepamatys ir nesupras - svarbu jam veiks ;)

As paieskojas radau kaina 50lt uzh valanda 6 valandos padaryt - Logiska.
Jeigu as esu patenkintas darbu, koks man skirtumas man nama stato alkoholikas ar "juoda dirza" turintis veteranas... :))))

Nejuokink.





Re: Reikalingas programuotojas scripto pakoregavimui. [atsakyti]
2014-10-16 21:03, parašė: Zygis_

Kainas reguliuoja paklausa ir pasiūla, o ne kažkieno (susidūrusio su "programavimu") nuomonė apie lengva/sunku. Per brangu - darai pats. Nemoki pats - taupai. Viskas gana paprasta.
Kompetencija vienas iš svarbesnių kriterijų nusistatant sau kainą. Jei turi daug žinių, daug visko matęs kodėl turi pigiai dirbti? Todėl kad yra šūdinas skriptas ir tinka bet koks šūdinas rezultatas? Tam puikiai tinka šūdinas programuotojas kuris daug neužsiprašys.
Programuotojo darbas pateikti pasiūlymą, tavo darbas jį priimti arba atmesti.

Re: Reikalingas programuotojas scripto pakoregavimui. [atsakyti]
2014-10-16 15:12, parašė: nemas

md5, bjaurastis yra tame kai nezinodamas klientas permoka pinigus programuotojui uz neva labai sudetinga darba.

Kazkada pats buvau susidures su programavimu,

puikiai zinau, kad dublikuoti moduli nera sudetinga kai jis jau sukurtas yra, tas reikalauja ziniu beabejo, bet tai NERA sudetinga ;)

Naudojam ta pati koda, dublikuojame duomenu baze pakeiciam pavadinimus, susiejam moduli su dublikuota duomenu baze, isvedame rezultatus...

Ir kai gauni laiskus kuriuose neva paskaiciuota 30 darbo valandu po 100 litu uz valanda juoktis norisi :)

Dar beabejo pagrista - as darau kokybiskiau nei betkas kitas...
Na suprast reik, kad kartais tarp programuotoju ir nesuprantancio uzsakovo dingsta logika, tokiu atveju galima naudotis uzsakovu, ka dauguma programuotoju ir daro.

Ieškoma PHP programuotojo (-os) [atsakyti]
2014-10-11 14:00, parašė: ManoDebesis

Darbo pobūdis:

http://debes.is/ platformos kūrimas ir tobulinimas.

Reikalavimai darbuotojui:

Geras interneto technologijų suvokimas
Patirtis dirbant su CSS3 ir jQuery
Patirtis su MVC frameworks ir MySQL

Privalumai:

Linux pažinimas
Patirtis su Laravel ir Eloquent ORM

Įmonė siūlo:

Darbą kuriant debesų kompiuterija paremtą sistemą su aukštos kvalifikacijos komanda.
Galima dirbti nuotoliniu būdu.

Kreiptis karjera@debes.is

Re: Reikalingas programuotojas scripto pakoregavimui. [atsakyti]
2014-10-10 13:45, parašė: md5

šito skelbimo bjaurastis - "Darbas tikrai nera sudetingas daugmas copy/paste".

Pasidarot patys, nes Jūs žinot kaip tai padaryti, kadangi nesudėtinga.


Easter spells out beauty, the rare beauty of new life | © php.lt komanda 2001-2013