Forumai | Naujienų archyvas | Straipsnių archyvas | Struktūra |
Paieška      

Naudotojas: Anonimas | Naudotojų sistemoje: 27618 | Dabar naršo: 44 (0)
Prisijungimas
Vardas:
Slaptažodis:
 prisiminti

Dar neužsiregistravai?
registruokis »

Pamiršai slaptažodį
Naujienų kategorijos
 PHP naujienos (187)
 php.lt naujienos (38)
 Įvairios naujienos (89)
 Naujos programos (66)
 Darbas (73)
Naujienos

Tradicinė WEB konferencija //2011.03.29

Startup Weekend, Vilnius/Kaunas ! //2010.03.26

PHP konferencija 2010 //2010.03.16

PHP conf'09 tiesioginė transliacija - internetu //2009.04.21

PHP conf '09 //2009.04.08

Ieškomi pranešėjai PHP konferencijai '09 //2009.03.19
Naudingos nuorodos

Kaip naudotis
BBcode tinklapyje?

php.lt tinklapio ChangeLog'as
php@konf.lt konferencija
Prisiregistravimas

Paskutinės žinutės

Paskutinės 25 žinutės PHP.LT forumuose
PHP.LT forumų sąrašas

Re: nerodo img serveri [atsakyti]
2014-09-02 21:36, parašė: BumTak

panasu kad datos nematei kada buvo sukurta tema .. :/

Re: EtaArr Klaida [atsakyti]
2014-09-02 21:27, parašė: BumTak

visu pirma apie antivir, md5 tiesiog sposino, nes tu mokinies dar tik (o gal tiesiog tik copy paste darai), bet kazkodel tokius kodus rasai. (todel ir sposino, kad jei sau kuri, tai bent nedarykis copy paste nes is to nieko neismoksi). ir beto, kaip kuri visada isijunk error reporting to all (kaip md5 ir nurode), tada tau gyvenima pagerins, ir greiciau zinosi kas blogai kazkur nesuveikia ar pan. (aisku jeigu PATS darysi, o ne koda vien kopinsi gabalais nuo kitu skriptu ir nesuprasi kas ka daro). kaip paleisi, pakeisi i 0. jei ismeta tau nezinoma klaida, ivedi i google (bet failo nekopini, nes kitaip tau google neras klaidos su tuo failu) ir tau ismes xxx budu kaip istaisyti ta klaida. bet jokiu budu nedaryk kad va aj, numesiu cia, kazkur faile klaida, tyngiu ieskotis numesiu visa failo skripta, gal zinos kur klaida.. nes tada tikrai reikes medituoti kad susikauptum ir nesinervotum, kur visgi yra klaida tam tavo skripte..

apie kai kurias atakas gali suzinoti cia http://www.lescinskas.lt/tinklalapiu-saugumas

tikiuosi nereikes dar parasyti pavyzdzius. tad patariu tokiu atvejiu i google ivesti tarkim "how to protect site from xss".

tikiuos mano sitas straipsnis nenuejo suniui i uodega, ir per naujo nieko nereikes aiskinti..

Re: EtaArr Klaida [atsakyti]
2014-09-02 04:47, parašė: Terror382

na as jau beveiki baigau nedaug liko kurti kelia dalyka liko ir noriu apsaugota o apie apsaugas nieko nezinau kokiu reik.

Re: nerodo img serveri [atsakyti]
2014-09-01 13:56, parašė: aseksas

htaccess neprileidžia?

Re: EtaArr Klaida [atsakyti]
2014-09-01 10:02, parašė: md5

Pirmiausia reikia sukurti kažką, kad būtų dėl ko ir į ką kakinti. Žodžiu, neskubėk gyventi, bet tikslą turėk.

Re: EtaArr Klaida [atsakyti]
2014-09-01 08:18, parašė: Terror382

aisku,noriu dar paklaust kaip apsaugota saita nuo hackeriu

Re: Sukurimas [atsakyti]
2014-09-01 01:18, parašė: Terror382

as :D

Re: EtaArr Klaida [atsakyti]
2014-08-31 20:24, parašė: Neodan

to Terror382: ne, busi pazenges tik tuomet kai ismoksi susirasti savo klaidas (-;

Re: EtaArr Klaida [atsakyti]
2014-08-31 18:45, parašė: Terror382

tai kaip as pas savo klaidas issianalizuosi tik tada busiu pazenges kaip suprtau

Re: EtaArr Klaida [atsakyti]
2014-08-31 17:31, parašė: md5

nea, tiesiog kasdien medituoju...

Re: EtaArr Klaida [atsakyti]
2014-08-31 15:48, parašė: Terror382

dėkui md5,tu gal kokis profas ? :DDD

Re: EtaArr Klaida [atsakyti]
2014-08-31 14:11, parašė: indour

Nu bet ir nesavu balsu zvengiau is sio susirasinejimo :DDD

Re: EtaArr Klaida [atsakyti]
2014-08-31 13:46, parašė: md5

<?php
error_reporting
(E_ALL); #ka ta f-ja atlieka?
#
#pasirasai komentarus po kiekviena eilute, kai nebesupranti
# kas ir kur neveikia ir/arba issivedi reiksme su echo.
#  NES TU DAR TIK PRADEDANTYSIS ir mokiniesi,
#  o jei chalturini uz pinigelius, visvien DAR TIK  ;MOKINIES!!!!!!

#KAS TAS $r1 ? ir kuo skiriasi nuo $r19 ?
if (!empty($r1['admin']))
{
    echo 
'pasiziurim reiksme: '.print_r($r1['admin'],true);
    
$etaArr unserialize($r1['admin']);#skaitai dokumentacija kas tas unserialize ir kas yra false
  
echo 'is stringo gaunam masyva ? '.print_r($etaArr,true);
    
$a 0;
    
#cikle pirmas argumentas array, o pas tave array ?
    
foreach ($etaArr as $k => $v)
    {

        
$i++;
        
$div $i 'post0' 'post1';
        echo 
'
<div class="' 
$div '">
<a href="user.php?id=' 
$k '">' get_my_nick_by_id($k) . '</a>
(<a href="cp_chat.php?act=admins&id=' 
$id '&uid=' $k '&pg=del">x</a>)<br>
</div></div>'
;
    }
}
#pazenges busi, kai savo klaidas pats issianalizuosi
#kaupdamas patirti su manualu priesaky!
?>


Re: EtaArr Klaida [atsakyti]
2014-08-31 12:26, parašė: Terror382

neturiu antivirusine, ir net nezinaukaip tai gali but pirma karta matau kad koda butu kazkas.o koki tavo antivirusine?

Re: EtaArr Klaida [atsakyti]
2014-08-30 23:06, parašė: md5

nukopinau koda ir antivirusine tarp eiluciu aptiko paslepta trojana. O tau ne ?

Re: Web [atsakyti]
2014-08-30 21:10, parašė: Neodan

to Terror382: esminiai pagrindai apima ne tik kalbu bazines zinias, bet technologiju veikimo principus (-;
Nes kai zinosi kas ir kaip veikia bei kas ir kaip padaroma, tai nebekils ir tokiu klausimu... (-;

Re: EtaArr Klaida [atsakyti]
2014-08-30 20:13, parašė: Terror382

kaip tai gali but su windows?

Re: EtaArr Klaida [atsakyti]
2014-08-30 17:19, parašė: md5

skubiai periinstaliuok windowsus kol informacija neisstryne, problema bus su garso plokste.

Re: Web [atsakyti]
2014-08-30 15:33, parašė: Terror382

na suprtau php ir html jau moku bet zinoma dar nevisku bet ačiu už pagalba :)

EtaArr Klaida [atsakyti]
2014-08-30 15:30, parašė: Terror382

Sveiki noriu paklaust kad ce blogai

if(!empty($r1['admin'])){
$etaArr = unserialize($r1['admin']);
$a=0;
foreach ($etaArr as $k => $v){

$i++;
$div = $i%2 ? 'post0':'post1';
echo '
<div class="'.$div.'">
<a href="user.php?id='.$k.'">'.get_my_nick_by_id($k).'</a>
(<a href="cp_chat.php?act=admins&id='.$id.'&uid='.$k.'&pg=del">x</a>)< br>
</div></div>';
}

Re: Sukurimas [atsakyti]
2014-08-27 11:19, parašė: aseksas

.-'---`-.
,' `.
| \
| \
\ _ \
,\ _ ,'-,/-)\
( * \ \,' ,' ,'-)
`._,) -',-')
\/ ''/
) / /
/ ,'-'

Re: video grotuvas serveryje [atsakyti]
2014-08-22 10:10, parašė: Dewilas

ne taip gal mane supratai. plugina turetu leist siustis is svetaines kurioje guli ji, o ne is vlc www suporto.

naudoju flowplayer, mp4 sukasi graziai IE9+

ka pasiulytumet "vartot" IE8, koks tagas, ir video formatas butu skaitomas?

Re: database ir .tpl failu klases [atsakyti]
2014-08-21 20:42, parašė: Dewilas

aciu, Aivaras37, pasinaudosiu

Re: Web [atsakyti]
2014-08-21 15:55, parašė: xayer2

Parsisiūsk dreamweaver, programmer notepad...
Tuomet pasiieškok bibliotekoj knygų... Nors esu girdėjas, kad lt kalba knygos apie programavimą, toli gražu neprilygsta en knygom :/

Taip pat gali mokintis iš čia(EN): http://www.w3schools.com
čia rasi html... pirma imk ja... paskui PHP... o kai jau jas suprasi, tai yra mokesi pagrindus automatiskai suprasi ka toliau tau reike ;)

Re: Kodo pasirašymo įpatumai [atsakyti]
2014-08-21 12:01, parašė: xayer2

Dėkingas - už atsakymus :)


Easter spells out beauty, the rare beauty of new life | © php.lt komanda 2001-2013