Forumai | Naujienų archyvas | Straipsnių archyvas | Struktūra |
Paieška      

Naudotojas: Anonimas | Naudotojų sistemoje: 31586 | Dabar naršo: 125 (0)
Prisijungimas
Vardas:
Slaptažodis:
 prisiminti

Dar neužsiregistravai?
registruokis »

Pamiršai slaptažodį
Naujienų kategorijos
 PHP naujienos (187)
 php.lt naujienos (38)
 Įvairios naujienos (89)
 Naujos programos (66)
 Darbas (73)
Naujienos

Tradicinė WEB konferencija //2011.03.29

Startup Weekend, Vilnius/Kaunas ! //2010.03.26

PHP konferencija 2010 //2010.03.16

PHP conf'09 tiesioginė transliacija - internetu //2009.04.21

PHP conf '09 //2009.04.08

Ieškomi pranešėjai PHP konferencijai '09 //2009.03.19
Naudingos nuorodos

Kaip naudotis
BBcode tinklapyje?
Draugai

Paskutinės žinutės

Paskutinės 25 žinutės PHP.LT forumuose
PHP.LT forumų sąrašas

Re: Prisijungimas i db [atsakyti]
2018-03-16 10:50, parašė: Nightblade

Tavo PHP kode trūksta vieno } simbolio.

Prisijungimas i db [atsakyti]
2018-03-03 23:00, parašė: Henrixas

Sveiki. Bandau prisijungti i DB, taciau kazkodel tai nepavyksta :? Vis gaunu errora:Parse error: syntax error, unexpected end of file in D:\xampp\htdocs\demo\mysql\login.php on line 40

Kodas:
<?php
if(isset($_POST['submit'])) {
    
    
$username $_POST['username'];
    
$password $_POST['password'];
    
$connection mysqli_connect('localhost''root''root''loginapp'8889);    
        if(
$connection) {
            echo 
"yep";
        } else {
            die(
"nop");
        }
?>

<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
<head>
<meta charset="UTF-8">
<title>Document</title>
<!-- bootstrap -->
<link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/4.0.0/css/bootstrap.min.css">
<script src="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/4.0.0/js/bootstrap.min.js" integrity="sha384-JZR6Spejh4U02d8jOt6vLEHfe/JQGiRRSQQxSfFWpi1MquVdAyjUar5+76PVCmYl" crossorigin="anonymous"></script>
<!-- /bootstrap -->
</head>
<body>
<div class="container">
<div class="col-sm-6">
<form action="login.php" method="post">
<div class="form-group">
<label for="username">Username</label>
<input type="text" name="username" class="form-control">
</div>
<div class="form-group">
<label for="password">Password</label>
<input type="password" name="password" class="form-control">
</div>
<input class="btn btn-primary" type="submit" name="submit" value="Submit">
</form>
</div>
</div>
</body>
</html>

Re: Regular Expressions [atsakyti]
2018-02-12 17:48, parašė: Nightblade

Nes tarpai neįeina į \w.

Regular Expressions [atsakyti]
2018-02-10 21:28, parašė: zyzyz

sveiki, gal galit padet ?

$string = she's hi he don't a b c;

pattern: /\w+'?\w+?/

kodel nematchina a b ir c ?


Re: Problema su auto puslapio atnaujinimu [atsakyti]
2018-01-30 22:28, parašė: simas727

Sveikas pabandyk naudoti header refresh
tiksliai komandos nebepamenu :D

Re: Kaip pradeti kurti su programavimo kalba php? [atsakyti]
2018-01-30 22:26, parašė: simas727

Sveikas mielai priimčiau į komanda ar gal net pamokyčiau jei dar reikia pagalbos.

kuriu visokio pobudžio webus
nuo balto lapo

turiu tam tikru bedu del kuriu dar kai ko nemoku tačiau su laiku išmokstama.

manau su porininku dirbti butu paprasčiau


Problema su auto puslapio atnaujinimu [atsakyti]
2018-01-09 00:49, parašė: IgnasEA

Sveiki reiketu ispresti problema kuriu paprasta WAP svetaine PHP HTML CSS. ir reiketu pagalbos su automatiniu puslapio atnaujinimu. na esme: eini i puslapi atgal ir vel i ta pati ir lieka viskas kas buvo atsinaujina tik rankiniu refresh butu (per tel) per opera viskas gerai per kitas narsykles reikia atnaujinti rankiniu butu. reiketu meta tago html ar panasei jog paspaudus i ta pati puslapi jis automatiskai atsinaujintu arba paaiskinimo mazdaug jog galima butu suprasti kaip ispresti problema. Aciu :)

Šuns metai artėja... [atsakyti]
2017-12-21 09:42, parašė: md5

Sveikinu visus pradendančiuosius, pažengusius, asus, bei visus kitus "ne į temą" prijaučiančius PHP. Su ŠVENTĖMIS pirštuoti riteriai :)

Timer'is [atsakyti]
2017-12-09 12:55, parašė: Ugnis

Sveiki, esu naujai pramokęs php su mysql. :) Susidūriau su problemėle, reikia timerio kuris paspaudus mygtuką pradėtų veikti (sakykim 1 h), o pasibaigus laikui - užpildyti input duomenys išsisaugotų (tiksliau suveiktų kaip input submit). Gal galite padėti? :)

Re: Domeno sujungimas su serveriu [atsakyti]
2017-09-18 22:04, parašė: smeklinis

nera problemu eik i
<a href='https://www.nemokamashostingas.lt/'>nemokamas hostingas</a>
i bloga ir pasiskaityk placiau ten...

Issiregistravimas [atsakyti]
2017-09-18 03:01, parašė: Kesaz

Galima issiregistruoti?

Re: Pagalbos dėl info atvaizdavimo (medžio šakų modelyje) [atsakyti]
2017-09-15 13:19, parašė: xnew

Nors tema sukurta jau senai, bet galiu pabandyti pagelbėti. Jeigu žinoma, kiek kiekvienoje šakoje bus automibilių ir tas skaičius nekis, tai galima tiesiog su photoshopu pasipaišyti medį ir tada su css+html jį apdoroti, arba viską pasidaryti tiesiog su photoshopu, labai priklauso nuo įgūdžių, kad viskas būtų kaip ant lėkštutės pateikta, dar matyti neteko, sėkmės. :)

Re: Pakoreguoti kodą [atsakyti]
2017-08-29 16:51, parašė: migloko

if statement pakeisti i
if (ctld != ".com" || ctld != ".lt" || ctld != ".pl")
turetu uztekti.

Reikalingas Joomla specialistas VM darbeliui [atsakyti]
2017-08-25 23:04, parašė: SeoXpertas

Iskau Joomla specialisto, kuris ismano Virtue Mart.
Reikia istaisyti krepselio klaida.
PM

How to sort values in column and update sequence number in the table row? [atsakyti]
2017-08-21 16:21, parašė: tjonuska

Sveiki, postinu angliškai, kad nereikėtų perrašinėti lietuviškai. Negavau atsakymo per stackoverflow.com tai tikiuosi čia padėsite.

https://stackoverflow.com/questions/45776216/how-to-sort-values-in-column-and-update-sequence-number -in-the-table-row

-------------
I want to sort data in a table by a certain column and assign a sequence number (position indicator) to every row according to the sort order. The table contains the following data:

Id | result | position
---------------------------
1 |10| 1
2 |9 | 2
3 |2 | 3


Then I update the table data as follows:


Id | result | position
---------------------------
1 |10| 1
2 |12 | 2
3 |2 | 3


After updating the result, I need to update the sequence number stored in column “position”.

Id | result | position
---------------------------
1 |10| 2
2 |12 | 1
3 |2 | 3



Is it possible (using SQL only) to sort the data and at the same time update the “position” column? Actually I am looking for an answer to solve this issue using only SQL. If this is not possible I am going to sort and update the data using PHP. But I think this solution is not as good as using SQL only, because it will put more load on the system.


Tomas

Pagalbos dėl info atvaizdavimo (medžio šakų modelyje) [atsakyti]
2017-05-17 12:05, parašė: Julius1986

Sveiki.

Man reikėtų sukurti tokio tipo medį kaip nuorodose.

http://www.darwintsun.com/FAMILY-TREE-WING-TSUN/

arba

http://www.techno.org/electronic-music-guide/ (tik man nereikia flasho)

Gal matėt kur nors ką nors panašaus (google jau ieškojau, bet nieko ypatingo neradau) ar žinot su kokia programa lengvai galėčiau tai būtent padaryt pats? Tik ne MS Paint :)

Šakose būtų atvaizduojami automobiliai su jų modeliais.

Ačiū!

Re: Pakoreguoti kodą [atsakyti]
2017-05-14 13:25, parašė: dinis1111

Jei kas gali pataisyti šį kodą, tai sumokėsiu.

Re: sql uzklausa if exists? [atsakyti]
2017-01-16 13:41, parašė: Aivaras37

Tokiu atveju galima ir http://dev.mysql.com/doc/refman/5.7/en/control-flow-functions.html bet turbut paprasciau bus tiesiog su php :)

Re: sql uzklausa if exists? [atsakyti]
2017-01-13 14:23, parašė: Dobranoc

Aj, as galvojau pacioj sql uzklausoj nurodyt, o ne php kode. Tik nesupratau kaip tai vykdoma.

Re: sql uzklausa if exists? [atsakyti]
2017-01-13 13:58, parašė: Aivaras37

o tai kaip trauki duomenis?

$something = pdo->fetch("select * from table where baba = 'zaza'");

if (empty($something)) { $something = "kazhkas kitko"; }

sql uzklausa if exists? [atsakyti]
2017-01-13 12:38, parašė: Dobranoc

Kaip parasyti uzklausa mysql jei duomenų bazėje nebūtų tam tikro įrašo imtų kita?


<? SELECT FROM database WHERE irasas='jeiyra'?>

naudoti if exist, if else ar yra paprastesniu varianu?

Re: Kaip aplankyti svetaine skirtingais ip? [atsakyti]
2016-12-04 01:46, parašė: justelis11x11

Domina mane


Re: sveiki :) pasitikintis programuotojas? nori kad security hacker checked it ? [atsakyti]
2016-12-03 10:24, parašė: LookOnMe

atsisusti galima cia:


windows
https://torchat.ru.uptodown.com/windows


sveiki :) pasitikintis programuotojas? nori kad security hacker checked it ? [atsakyti]
2016-12-03 08:26, parašė: LookOnMe

sveiki su mielu noru padeciau zmogeliukams surasti paliktas klaidas serveryje :) tikrinu uz dyka pirmus 4 zmones... padesiu ir sutvarkyti jas

torchat:
i5y5eolh6t3zhl2l

well daugelis programuotoju neturi security ygudziu

Re: Vartotojo nukreipimas [atsakyti]
2016-10-27 13:49, parašė: Aivaras37

imanoma


Easter spells out beauty, the rare beauty of new life | © php.lt komanda 2001-2015