Forumai | Naujienų archyvas | Straipsnių archyvas | Struktūra |
Paieška      

Naudotojas: Anonimas | Naudotojų sistemoje: 27638 | Dabar naršo: 75 (0)
Prisijungimas
Vardas:
Slaptažodis:
 prisiminti

Dar neužsiregistravai?
registruokis »

Pamiršai slaptažodį
Naujienų kategorijos
 PHP naujienos (187)
 php.lt naujienos (38)
 Įvairios naujienos (89)
 Naujos programos (66)
 Darbas (73)
Naujienos

Tradicinė WEB konferencija //2011.03.29

Startup Weekend, Vilnius/Kaunas ! //2010.03.26

PHP konferencija 2010 //2010.03.16

PHP conf'09 tiesioginė transliacija - internetu //2009.04.21

PHP conf '09 //2009.04.08

Ieškomi pranešėjai PHP konferencijai '09 //2009.03.19
Naudingos nuorodos

Kaip naudotis
BBcode tinklapyje?

php.lt tinklapio ChangeLog'as
php@konf.lt konferencija
Prisiregistravimas

Paskutinės žinutės

Paskutinės 25 žinutės PHP.LT forumuose
PHP.LT forumų sąrašas

Senior Developer wanted! Join the Candarine team in Vilnius! [atsakyti]
2014-11-20 11:10, parašė: ExpressJ

Hey coder! Nice to meet you!

We are seeking a talented and devoted Senior Developer to help us accomplish our mission to help companies across the world to attract the best talent leveraging the social web.

Our award-winning technology platform is always being enhanced, adapted to the future of recruitment before the future actually comes. We’ve already helped more than 600 clients in 50 countries leverage the social web as a sustainable complement for their recruitment.

So, if you have a passionate digital mind and want to work within the exciting field of recruitment technology, then we’d love to talk to you today!

What you need to jump on board with us:

4+ of continuous experience programming in PHP
Knowledge of JavaScript and jQuery or other tools/frameworks
MySQL and relational database design experience

What we offer you:

You will work as a lead programmer on our social media recruitment technology platforms
You will be part of a great international team of social media ninjas
Great work atmosphere and flat hierarchy
Your salary: starting at 1750 EUR / 6042.4 LTL (net) / month

Interested? Get in touch with us at lena@candarine.com. We are looking forward to meeting you!

APPLY HERE

Re: Vartotojo atjungimas po tam tikro laiko. Po narsykles isjungimo [atsakyti]
2014-11-19 18:37, parašė: Zygis_

Oldscool ne oldscool bet veikia nepriekaištingai :)
Na o socketai, tai žinai, AR TIKRAI VERTA turėti nuolat atidarytus susijungimus (fallback atveju, didelį kalną requestų) vien dėl tokios smulkmenos?. Jei sistema naudosis nedaug žmonių ir nebus egzotinių browserių - kodėl ne, programuotojui smagūs dalykai greitai rašosi. Priešingu atveju pasiruošk raitotis rankoves.

Re: Vartotojo atjungimas po tam tikro laiko. Po narsykles isjungimo [atsakyti]
2014-11-19 15:57, parašė: Aivaras37

as su socket dirbes.

Na ar verta tai priklauso nuo to kokio tikslumo duomenu reikia :)

Re: Vartotojo atjungimas po tam tikro laiko. Po narsykles isjungimo [atsakyti]
2014-11-19 11:17, parašė: l33tas

Na as panasiai galvoju. Kad irasai i duombaze timestamp. ir po to sekandti karta prisijungus tikrini ar timestamp didesnis nei +5 min vadinasi vartotojas atsijunge uzdares narsykle.

Bet cia toks oldschool :)

Dar pasiule naudot socket.io gal kas esat su tuo susidure?

Ar apsimoka ji klibint ar tiesiog daryt oldschool :)

Re: Vartotojo atjungimas po tam tikro laiko. Po narsykles isjungimo [atsakyti]
2014-11-19 09:10, parašė: Zygis_

Iš frontend kad tarkime kažkiek laiko siunti ping (pvz 30 sek), jei pingas neateina - naršyklė uždaryta.

Vartotojo atjungimas po tam tikro laiko. Po narsykles isjungimo [atsakyti]
2014-11-18 14:49, parašė: l33tas

Sveiki,
1.Taigi reikia padaryt, kad jei vartotojas nieko nedaro po 8 minuciu ismestu langa su perspejimu, kad po 2 minuciu jis bus atjungtas automatiskai.
Sita visa pasidariau ir vis veikia.
2. etapas reikia logint kiek vartotojas buvo prisijunges ir dirbo su konkrecia imone. Ir kad 2 vartotojai vienu metu negaletu prisijungti.
Sita bandau isspresti taip, kad prisijungus vartotojui iraso i duomenu baze. Ir atsijungus(arba po automatinio atjungimo) iraso i duoemnu baze. Bet ka daryti jei vartotojui uzluzo kompas ir jei jis isjunge tiesiog narsykle. Kaip man tada pakoreguoti duomenis. Kad butu tiksli statistika.

Gal kas esat su tuo susidure?

Siūlau paslaugas - dizainų karpymas, front-end web developer [atsakyti]
2014-11-17 22:16, parašė: deividas101010

Taip pat priimu rimtesnius užsakymus iš asmenų/įmonių tiesiogiai nesusijusių su web developmentu ar marketingu. Rimtumo kriterijai: darbų kaina nuo 500 Lt + PVM

Siūlau paslaugas - dizainų karpymas, front-end web developer [atsakyti]
2014-11-17 22:14, parašė: deividas101010

Sveiki,

ieškau web/marketingo/startup įmonių kurios į patikimas rankas norėtų outsourcinti viską kas susiję su front-end developmentu.

-------------

Paslaugėlės:

* TVS templeitų kūrimas (Wordpress, Prestashop, Opencart, Magento, etc). Pats TVS nėra labai svarbus, nes gerai gaudausi PHP/MySQL

* PSD į HTML/CSS/Javascript konvertavimas, Responsive, Retina-optimized ir pan.

* Sudėtingesnis programavimas Javascript ir CSS frameworkais (Bootstrap, LESS, SASS)

-------------

Dirbama tvarkingai laikantis terminų, PVM sąskaitomis, darbo laikas standartinis - pirmadienį-penktadieni 10-17 val.

----

Kontaktai: https://www.openweb.lt/kontaktai



Re: ereg_replace deprecated [atsakyti]
2014-11-17 10:45, parašė: Tester

@ereg_replace

Re: Kodo pasirašymo įpatumai [atsakyti]
2014-11-15 11:38, parašė: sanimirza

Yra forma, pridėti klientui www.pass-4sure.me
. Reikia, kad pridėjus naują klientą būtų paleidžiama užklausa job'ui curl ar kitokia funkcija.

Re: ereg_replace deprecated [atsakyti]
2014-11-14 16:36, parašė: Aivaras37

tai kuo skiriasi dabartine klaida nuo buvusios?

Re: ereg_replace deprecated [atsakyti]
2014-11-13 23:03, parašė: Petriokas

deprecated ereg_replace geriau nenaudot,nes ja greitu metu isims is php.

na keiciau keiciau is ereg i preg ir ne viena karta...
o klaida vistiek.. ir ka siulai?

Warning : preg_replace() [function.preg-replace ]:
Delimiter must not be alphanumeric or backslash

Re: ereg_replace deprecated [atsakyti]
2014-11-13 21:47, parašė: Neodan

to Petriokas: o tu bent meginai issiversti 'Function ereg_replace() is deprecated' ?

O jei issivertei, tai nesupratai ka tai reiskia ar tingejai ieskoti sprendimo?

Nepatingek pajudinti smegenu, tai nekenksminga (-;

O jei jau viska ismeginai ir nepavuksta rasti sprendimo, tai ereg_replace tau reikia pakeisti preg_replace f-ja

Re: ereg_replace deprecated [atsakyti]
2014-11-13 12:47, parašė: Petriokas

apskritai tai va visas tas php failas

<?

<?php
$zinute 
str_replace(" :zirgelis"," <img src=\"images/smiles/1.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :gg"," <img src=\"images/smiles/2.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :gal"," <img src=\"images/smiles/3.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :rekiu"," <img src=\"images/smiles/4.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :ban"," <img src=\"images/smiles/5.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :je"," <img src=\"images/smiles/6.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :wtf"," <img src=\"images/smiles/7.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :varau"," <img src=\"images/smiles/8.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :myliu"," <img src=\"images/smiles/9.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :savas"," <img src=\"images/smiles/10.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :lol"," <img src=\"images/smiles/11.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :padauginau"," <img src=\"images/smiles/12.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :god"," <img src=\"images/smiles/13.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :miegu"," <img src=\"images/smiles/14.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :muzika"," <img src=\"images/smiles/15.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :pareik"," <img src=\"images/smiles/16.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :stanga"," <img src=\"images/smiles/17.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :stupid"," <img src=\"images/smiles/18.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :tuktuk"," <img src=\"images/smiles/19.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :sika"," <img src=\"images/smiles/20.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :skaito"," <img src=\"images/smiles/21.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :uzi"," <img src=\"images/smiles/22.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :uzkanda"," <img src=\"images/smiles/23.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :wall"," <img src=\"images/smiles/24.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" ;)"," <img src=\"images/smiles/25.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :savi"," <img src=\"images/smiles/26.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :good"," <img src=\"images/smiles/27.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :fule"," <img src=\"images/smiles/28.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :box"," <img src=\"images/smiles/29.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :bebe"," <img src=\"images/smiles/30.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :bugnai"," <img src=\"images/smiles/31.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :cry"," <img src=\"images/smiles/32.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :maukiam"," <img src=\"images/smiles/33.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :ragu"," <img src=\"images/smiles/34.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :)"," <img src=\"images/smiles/35.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);

$zinute str_replace(" :kaledu1"," <img src=\"images/smiles/36.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :kaledu2"," <img src=\"images/smiles/37.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :kaledu3"," <img src=\"images/smiles/38.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :kaledu4"," <img src=\"images/smiles/39.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);
$zinute str_replace(" :kaledu5"," <img src=\"images/smiles/40.gif\" alt=\"*\"/> ",$zinute);

$zinute ereg_replace("\(.*)\","<b>\\1</b>",$zinute);
$zinute ereg_replace("\(.*)\","<i>\\1</i>",$zinute);
$zinute ereg_replace("\[u](.*)\[/u]","<u>\\1</u>",$zinute);
?>


[/php]

ereg_replace deprecated [atsakyti]
2014-11-13 12:46, parašė: Petriokas

sveiki. taigi nesuprantu kaip istaisyt sia klaida..
Deprecated : Function ereg_replace() is deprecated o o ta eilute:
$zinute = ereg_replace("\(.*)\","<i>\\1</i>",$zinute);

Re: XML siuntimas CURL metodu [atsakyti]
2014-11-12 15:11, parašė: l33tas

O tu tikrai esi tikras, kad gauni klaida? O ne pranesima kad objektas perduotas?

Re: Kaip patikrint ar ciklas While baige darba? [atsakyti]
2014-11-11 21:00, parašė: Zygis_

Gali

http://php.net/manual/en/book.outcontrol.php

Re: Kaip patikrint ar ciklas While baige darba? [atsakyti]
2014-11-11 11:31, parašė: vivis

Nesunku padaryt kaip nori, cikluose skaiciuok irasus ir po kiekvieno ciklo isvesk i ekrana irasu kieki ir pvz serverio laika (arba laikas - pradinis laikas). Ir viska matysi per kiek laiko ka padare. Is eiles php vykdys ciklus, kol vieno neivykdys, kito neprades, kaip jau rase, viskas vykdoma nuo virsaus i apacia.
O rezultata tu pamatysi tik kai visi ciklai bus ivykdyti, php negali realiu laiku rodyk kiekvieno isvedamo iraso.

XML siuntimas CURL metodu [atsakyti]
2014-11-11 00:20, parašė: alone882

Sveiki,

bandau perduoti XML bylą į e-credit.ubl.lt naudojant CURL tačiau gaunu atgalinę klaidą -> Object moved to here. XML byla XSD validacija praeina, pvz -> http://pastebin.com/meu3ADGs Ką būtent reiškia atsakas Object moved to here ?

<?
$ch 
curl_init();
$url "https://e-credit.ubl.lt/eshop_test/UBLOnline.aspx";
curl_setopt($chCURLOPT_URL,$url);
curl_setopt($chCURLOPT_POSTtrue);
curl_setopt($chCURLOPT_POSTFIELDS"eshopdata=".$input_xml."");
curl_setopt($chCURLOPT_RETURNTRANSFERtrue);
curl_setopt($chCURLOPT_CONNECTTIMEOUT300);
$output2 curl_setopt($chCURLOPT_VERBOSEtrue);
curl_setopt($chCURLOPT_SSL_VERIFYPEERfalse);
$output curl_exec ($ch);
?>


Re: Kaip patikrint ar ciklas While baige darba? [atsakyti]
2014-11-10 22:52, parašė: md5

Kesaz,
tavo klausimo - atsakymas:
kodas vykdomas nuo viršaus į apačią,
tada jeigu vykdo toliau už while riestinio, reiškia - tau pavyko. Atvirai, NEODAN kažką tau parašė (rimtu veidu) :)

Re: Kaip patikrint ar ciklas While baige darba? [atsakyti]
2014-11-10 21:32, parašė: Neodan

to Kesaz:
Keletas klausimuku:
1. Ar zinai kaip veikia PHP?
2. Ar zinai kuo skiriasi sinchroninis nuo asinchroninis?

Kai zinosi atsakymus, tai nebekils tokiu klausimu.

Pasiskaityk MySQL manuale kas yra 'INSERT ... SELECT ...' nereikes rasyti bereikalingo kodo.



Re: Kaip patikrint ar ciklas While baige darba? [atsakyti]
2014-11-10 16:44, parašė: Kesaz

vivis,

pasitikslint dar noriu. Jei while koki keturi ciklai bus vienas po kito tai juos iskarto visus vykdys php ar pa eiliui? Siaip man dar reikia padaryt statistika per kiek laiko i table sumete irasus ir kiek isviso irasu buvo, nu bet cia kaip nors su increment pasidarysiu.

Re: Kaip patikrint ar ciklas While baige darba? [atsakyti]
2014-11-10 14:45, parašė: l33tas

arba naudok transakcijas :)

Re: Kaip patikrint ar ciklas While baige darba? [atsakyti]
2014-11-10 12:13, parašė: vivis

Tai po while sakiniu (po zenklo } ) parasyk kad isvestu i ekrana ka nors, su echo ar su kuo nors, tai ir matysi, kad sitas php failas ivykdytas, gali kita paleist. Jei reikia dar gali while cikle skaiciuoti kiek irasu padare, po to isvesti i ekrana.
Bet siaip tai tigi po while ciklu rasyk kita koda, kai baigs while cikla, tada vykdys kita koda.

Ieskau programuotojo, atlikti viena darba. [atsakyti]
2014-11-09 22:45, parašė: ecimaslt

Sveiki. Ieskau programuotojo turetu moketi Javascript programuoti. Lauksiu jusu laisku i pm e-mail. megafm2@gmail.com skype: gsmspot


Easter spells out beauty, the rare beauty of new life | © php.lt komanda 2001-2013