Forumai | Naujienų archyvas | Straipsnių archyvas | Struktūra |
Paieška      

Naudotojas: Anonimas | Naudotojų sistemoje: 27617 | Dabar naršo: 67 (0)
Prisijungimas
Vardas:
Slaptažodis:
 prisiminti

Dar neužsiregistravai?
registruokis »

Pamiršai slaptažodį
Naujienų kategorijos
 PHP naujienos (187)
 php.lt naujienos (38)
 Įvairios naujienos (89)
 Naujos programos (66)
 Darbas (73)
Naujienos

Tradicinė WEB konferencija //2011.03.29

Startup Weekend, Vilnius/Kaunas ! //2010.03.26

PHP konferencija 2010 //2010.03.16

PHP conf'09 tiesioginė transliacija - internetu //2009.04.21

PHP conf '09 //2009.04.08

Ieškomi pranešėjai PHP konferencijai '09 //2009.03.19
Naudingos nuorodos

Kaip naudotis
BBcode tinklapyje?

php.lt tinklapio ChangeLog'as
php@konf.lt konferencija
Prisiregistravimas

Paskutinės žinutės

Paskutinės 25 žinutės PHP.LT forumuose
PHP.LT forumų sąrašas

Re: EtaArr Klaida [atsakyti]
2014-08-30 23:06, parašė: md5

nukopinau koda ir antivirusine tarp eiluciu aptiko paslepta trojana. O tau ne ?

Re: Web [atsakyti]
2014-08-30 21:10, parašė: Neodan

to Terror382: esminiai pagrindai apima ne tik kalbu bazines zinias, bet technologiju veikimo principus (-;
Nes kai zinosi kas ir kaip veikia bei kas ir kaip padaroma, tai nebekils ir tokiu klausimu... (-;

Re: EtaArr Klaida [atsakyti]
2014-08-30 20:13, parašė: Terror382

kaip tai gali but su windows?

Re: EtaArr Klaida [atsakyti]
2014-08-30 17:19, parašė: md5

skubiai periinstaliuok windowsus kol informacija neisstryne, problema bus su garso plokste.

Re: Web [atsakyti]
2014-08-30 15:33, parašė: Terror382

na suprtau php ir html jau moku bet zinoma dar nevisku bet ačiu už pagalba :)

EtaArr Klaida [atsakyti]
2014-08-30 15:30, parašė: Terror382

Sveiki noriu paklaust kad ce blogai

if(!empty($r1['admin'])){
$etaArr = unserialize($r1['admin']);
$a=0;
foreach ($etaArr as $k => $v){

$i++;
$div = $i%2 ? 'post0':'post1';
echo '
<div class="'.$div.'">
<a href="user.php?id='.$k.'">'.get_my_nick_by_id($k).'</a>
(<a href="cp_chat.php?act=admins&id='.$id.'&uid='.$k.'&pg=del">x</a>)< br>
</div></div>';
}

Re: Sukurimas [atsakyti]
2014-08-27 11:19, parašė: aseksas

.-'---`-.
,' `.
| \
| \
\ _ \
,\ _ ,'-,/-)\
( * \ \,' ,' ,'-)
`._,) -',-')
\/ ''/
) / /
/ ,'-'

Re: video grotuvas serveryje [atsakyti]
2014-08-22 10:10, parašė: Dewilas

ne taip gal mane supratai. plugina turetu leist siustis is svetaines kurioje guli ji, o ne is vlc www suporto.

naudoju flowplayer, mp4 sukasi graziai IE9+

ka pasiulytumet "vartot" IE8, koks tagas, ir video formatas butu skaitomas?

Re: database ir .tpl failu klases [atsakyti]
2014-08-21 20:42, parašė: Dewilas

aciu, Aivaras37, pasinaudosiu

Re: Web [atsakyti]
2014-08-21 15:55, parašė: xayer2

Parsisiūsk dreamweaver, programmer notepad...
Tuomet pasiieškok bibliotekoj knygų... Nors esu girdėjas, kad lt kalba knygos apie programavimą, toli gražu neprilygsta en knygom :/

Taip pat gali mokintis iš čia(EN): http://www.w3schools.com
čia rasi html... pirma imk ja... paskui PHP... o kai jau jas suprasi, tai yra mokesi pagrindus automatiskai suprasi ka toliau tau reike ;)

Re: Kodo pasirašymo įpatumai [atsakyti]
2014-08-21 12:01, parašė: xayer2

Dėkingas - už atsakymus :)

Re: database ir .tpl failu klases [atsakyti]
2014-08-21 09:34, parašė: Aivaras37

Doctrine
Twig

database ir .tpl failu klases [atsakyti]
2014-08-20 23:48, parašė: Dewilas

Sveiki,

galit gal pasiulyti tvsui database ir sablonu .tpl klases?

Re: Kodo pasirašymo įpatumai [atsakyti]
2014-08-20 21:35, parašė: Neodan

to xayer2:
"Sakoma, kad geras programuotojas niekada nerašo to paties kodo antrą kartą."

Tai is esmes reiskia:
1) kad toje pacioje programoje neturi buti n kartu parasytas scriptas kuris is esmes atlieka ta pati (perpanaudojamas kodas turetu buti aprasytas f-joje arba metode);

2) jei daznai rasai scripta kuri naudoji daugumoje projektu, tai gal but vertetu pasidaryti liba?

Re: curl [atsakyti]
2014-08-20 21:27, parašė: Neodan

to alco: gal kas tiks is sicia http://php.net/manual/en/ref.exec.php

Re: Kodo pasirašymo įpatumai [atsakyti]
2014-08-20 20:16, parašė: md5

xayer2,
prie to pačio, kas tavo manymu reiškia version.17.0.0.491 ? :)

Re: Kodo pasirašymo įpatumai [atsakyti]
2014-08-20 14:47, parašė: Zygis_

Ne iš to galo žiūri. Tą patį rašydamas niekada neparašai tokio paties kodo, visada gaunasi geresnis :)

Kodo pasirašymo įpatumai [atsakyti]
2014-08-20 12:53, parašė: xayer2

Sveiki, aš esu programuotojas ir turiu tokį galvosukį:
"Sakoma, kad geras programuotojas niekada nerašo to paties kodo antrą kartą."

Taip mažiem projektam tikrai galima panaudoti tapatį kodą, taučiau kaip su didžiaisiais?

Kaip Jūs pasirašoe kodą, kad jis tiktų ir kitam ir kitam ir kitam projektui?

Re: curl [atsakyti]
2014-08-19 09:43, parašė: Aivaras37

beanstalkd + supervisor

Re: curl [atsakyti]
2014-08-19 08:43, parašė: Zygis_

Su PHP vienintelis sprendimas - sukti savo "job'ą" kas kažkiek laiko ir tikrinti ar nėra darbo.

curl "job'as" [atsakyti]
2014-08-19 01:06, parašė: alco

Sveiki,

yra parasytas job'as kurį kviečia kas 24h, kurio paskirtis surasti bendrus kontaktus.

Yra forma, pridėti klientui. Reikia, kad pridėjus naują klientą būtų paleidžiama užklausa job'ui curl ar kitokia funkcija.

Reikalavimas būtų, kad būtų iškviečiamas job'as ar funkcija klasėje, bet nebūtų laukiama kol prasisuks procedūra ir vykdomas kodas save'ui.

Kažkas panašaus kaip asynchroniškas vykdymas. Kaip tai galima būtų įgyvendinti?

Dėkui už pagalbą.

Re: Web [atsakyti]
2014-08-15 06:12, parašė: Terror382

ačiu :)

Re: CURLOPT_POST ir count [atsakyti]
2014-08-14 23:46, parašė: md5

Labas,
taip ir yra:
<?php echo (bool)count(range(1,10))?>

CURLOPT_POST ir count [atsakyti]
2014-08-14 23:17, parašė: Gentvilas

Sveiki,
daznai matau toki CURL option varianta:
<?php
curl_setopt
($chCURLOPT_POSTcount($post));
?>


Kam tas count()?

CURLOPT_POST priima tik true (1) / false (0)
Tai cia ir esme, kad jeigu tuscias masyvas, tai paduodam 0?
Kam to reikia?

Re: Web [atsakyti]
2014-08-14 21:29, parašė: Neodan

Nuo esminiu pagrindu mokynimosi.


Easter spells out beauty, the rare beauty of new life | © php.lt komanda 2001-2013