Forumai | Naujienų archyvas | Straipsnių archyvas | Struktūra |
Paieška      

Naudotojas: Anonimas | Naudotojų sistemoje: 27699 | Dabar naršo: 64 (0)
Prisijungimas
Vardas:
Slaptažodis:
 prisiminti

Dar neužsiregistravai?
registruokis »

Pamiršai slaptažodį
Naujienų kategorijos
 PHP naujienos (187)
 php.lt naujienos (38)
 Įvairios naujienos (89)
 Naujos programos (66)
 Darbas (73)
Naujienos

Tradicinė WEB konferencija //2011.03.29

Startup Weekend, Vilnius/Kaunas ! //2010.03.26

PHP konferencija 2010 //2010.03.16

PHP conf'09 tiesioginė transliacija - internetu //2009.04.21

PHP conf '09 //2009.04.08

Ieškomi pranešėjai PHP konferencijai '09 //2009.03.19
Naudingos nuorodos

Kaip naudotis
BBcode tinklapyje?

php.lt tinklapio ChangeLog'as
Draugai

Paskutinės žinutės

Paskutinės 25 žinutės PHP.LT forumuose
PHP.LT forumų sąrašas

Re: Php loterija [atsakyti]
2015-03-05 15:44, parašė: xayer2

Zygis_ -> Jeigu įsigilintum, pastebėtum, kad kad ir kiek vartotojų, būtų sukama tik 25ciklai... nes yra mano bilietas ir laimingas... ir tikrinu tik sau... o kiti vartotojai nesvbarbu... Kai jie prisijungs, tuomet ir prasuks jiem...

rokasm -> Dėkoju už parašymą, puiki funkcija, atsiminsiu :)

Re: Php loterija [atsakyti]
2015-03-05 14:30, parašė: Zygis_

Sėkmės sukant ciklą su kiekvienu loterijos bilietu :)
Jei yra pvz 1 mln bilietų, tai reikia ieškoti sprendimo DB lygmenyje...

ticketID | number
1 | 11
1 | 12
1 | 13
1 | 14
1 | 15

Selectini viską kas turi reikiamus skaičius ir grupuoji pagal ticketID paskaičiuodamas kiek eilučių buvo grupuojant. Užklausa nesudėtinga, manau pavyks pasirašyt.
Vienas network call - ir turi tai ko tau reikia.



user permision [atsakyti]
2015-03-05 00:56, parašė: Dewilas

Sveiki,

Gal kas dirbate su laravel frameworku ir galetu pasiulyti user permision valdyma? Arba ka nors is praktikos ka galeciau pritaikyti ir nereiktu isradinet dviracio. Esme tokia - vartotojui arba jo subaccountams priskiriamos pasirinktinai teises: write,read ir delete. Teise arba teises igalinamos tam tikram model.php. Tarkim ivykdzius funkcionaluma tureciau tikrinima:
If (Auth::user->can('read','write'))
//do smthg

Manau DB lentele turetu atrodyt taip;
id/user_id/model/write/read/delete

Speju, kad userio roliu nereikia arba nebent tik viena role, kuri turetu mano isvardintus permisionus. Dekoju uz pasiulymus

Re: Php loterija [atsakyti]
2015-03-04 22:26, parašė: md5

Loterijos savininkui - nebijai kristi į minusą? pvz bus daugiau laimėtojų negu bilietų?

Re: Php loterija [atsakyti]
2015-03-04 21:18, parašė: rokasm

galima apsieiti ir be ciklu :)

<?
  $array1 
= array("11""12""13""14""15");
  
$array2 = array("15""28""14""22""35");
  
$result array_intersect($array1$array2);
  echo 
count($result);
?>


Re: objektas is var_export [atsakyti]
2015-03-04 21:06, parašė: xayer2

Sveikas, nukeliauk į ČIA!rasi visą tutorialą, kas tas ajax ir kaip pasiekti tai ko tu nori ;)



Šitame puslapyje , yra laukelis rašymui, kai į jį parašai bet kokią raidę... gražina reikšmę tokiu principu:
1.Tavo įrašyta raidė pasieke php failą.
2.php failas apdoroja ir gražina tam tikra teksta
3.ajax ta teksta isveda i ekrana ;)

Re: Php loterija [atsakyti]
2015-03-04 20:57, parašė: xayer2

Jeigu saugau vienoje eilutėje, gali padaryti nuskaitymą, kokius skaičius turi nusipirktame biletėlyje, tuomet patikrinti ar toks skaicius yra tarp iskritusiu ir jei yra prideti +1 prie kintamojo...

<?
$eilute 
"11 12 13 14 15"// Mano bilietukas
$ex1 = @explode(" "$eilute); // Išskaidau bilietuka kas tarpą... Jeigu įrašysiu echo "$ex 1[0]"; Rodytų 11, jei echo "$ex1[1]"; , rodytų 12 ir&nb sp;t.t.

$iskrite "15 28 14 22 35"// Laimingi skaičiukai
$ex2 = @explode(" "$iskrite); // Išskaidau laimingus skaičius kas tarpą... Jeigu įrašysiu  echo "$ex2[0]"; Rodytų 15, jei echo "$ex2[1]"; , rodytų  ;28 ir t.t.

$vienodu 0;
for (
$x 0$x 5$x++) { //Suku pirma cikla, nuo 0 iki 5...
for ($y 0$y 5$y++) { // Suku antra cikla, nuo 0 iki 5...
if ($ex1[$x] == $ex2[$y]) { $vienodu += 1; } // Gaunasi, kad kai x = 0; y = 0; toliau x=0& nbsp;y=1 ir t.t. kol galiausiai buna x=4 ir y=4 ,  ne penki, nes skaiciuojasi nuo 0 ... Kitaip tariant 0,1 ,2,3,4 <- ir gaunas 5 sukti kartai ;)  ||   ;Taip pat čia patikrinam ar sutampa reiksmes... jeigu taip,& nbsp;prie kintamojo $vienodu prideda +1 ....
}
}

echo 
"$vienodu"// išveda į ekraną, kiek yra vienodų skaičiu, tarp pirk to bilietuko ir laimingūjų skaičių
?>


Gal padės ;)

Re: objektas is var_export [atsakyti]
2015-03-04 11:46, parašė: kanwal

Kaip padaryti kad veiktu toks dalykas kad submitinant forma perduotu duomenis per ajax i php faila ir tuo paciu metu kitas skriptas paima duomenis php faile ir atvaizduoja per ajax.
Noriu padaryti kad nuspaudus forma, laukai bus visi hidden tik mygtukas matysis, noriu pasiekti toki efekta kad puslapis nepersikrautu o po paspaudimo is karto gauciau rezultata.
su ajax neturejes reikalu tai nezinau kaip cia teisingai pradeti.. isbandziau daug skriptu bet arba veikia bet ne taip kaip noriu arba neveikia..










_________________
braindumps 700-037


Re: Php loterija [atsakyti]
2015-03-04 11:30, parašė: Zygis_

Nelygu kokią DB naudoji (atsakymą žinau, bet vistiek), ir nelygu kaip duomenis saugai.

Php loterija [atsakyti]
2015-03-03 19:32, parašė: d3c0d3r

Sveiki , taigi sukuriai loterija ir atsitiko viena beda, tarkim loterijoje nusiperku bilieta ir gaunu pvz. skaicius 11 12 13 14 15 ir juos iraso i duom baze mano_skaiciai. Loterijoje iskrenta skaiciai pvz 15 28 14 22 35, (cia yra 2 skaiciai kuriuos turiu ir bilete), kaip man suskaiciuote kiek yra tokiu paciu skaiciu ? :)

Re: kaip pakeisti tipa sql [atsakyti]
2015-03-03 12:04, parašė: Aivaras37

matyt nerūpi :)

Re: Pratestuokit [atsakyti]
2015-02-28 08:28, parašė: Sumer

speju kad nelabai: ivedus i paieska bet kokia nesamone


Paieškos rezultatai: Atsiprašau!

• Duomenys iš svarbiausių, su kuria jūs ieškote, šiuo metu yra neprieinama į duomenų bazę, kad šios kategorijos. Prašome dar kartą atlikti paiešką arba peržiūrėti šį elementą, jei norite peržiūrėti paieškos http://www.braindumps.com/Lean-Six-Sigma-Green-Belt.htm rezultatų šioje kategorijoje.

• Mes atsiprašome už tai. Tačiau, ieškodami pagal raktažodį, kad jūs turite pripažino mums, mes stengsimės visiškai atnaujinus duomenis, kaip galima greičiau.

Re: kaip pakeisti tipa sql [atsakyti]
2015-02-27 11:06, parašė: Zygis_

Adminams (kažkas gi moka už hostingą) kaži šiaip nusispjaut ar jie jau negyvi? :D

Re: kaip pakeisti tipa sql [atsakyti]
2015-02-26 06:22, parašė: faroshee7

Sveiki, gal kas turite kaip ant tita2.com turgu tarptautinio koda www.braindumps.com/training/comptia-a-plus-certification.htm ? Ir gal galite pasidalinti?Reikia dar vieno failo oaze.php nerandu abieju niekur

Re: v7 forma su duomenų įvedimu + upload REIKIA PAGALBOS [atsakyti]
2015-02-25 18:57, parašė: hypre

Eilute
echo "<form name='siustiZem' method='post' action='anketa.php?puslapis=siusti'>
pakeisk i
echo "<form name='siustiZem' method='post' enctype='multipart/form-data' action='anketa.php?puslapis=siusti'>

ir jeigu likes kodas tvarkingas, turetu veikti :)

Re: suzadinam funkcija [atsakyti]
2015-02-25 17:16, parašė: xayer2

Puikus saitukas: Spausk čia ;)

Re: v7 forma su duomenų įvedimu + upload REIKIA PAGALBOS [atsakyti]
2015-02-25 17:14, parašė: xayer2

Pažvelk į čia, tikiuos padės :)


Re: suzadinam funkcija [atsakyti]
2015-02-24 08:25, parašė: waleed444

Susiradau http://www.braindumps.com/70-417.htm pavyzdine funkcija, tik dabar nesugalvoju, kaip je suzaditi su php skriptuku, tarkim yra toks skriptas:


Re: v7 forma su duomenų įvedimu + upload REIKIA PAGALBOS [atsakyti]
2015-02-24 08:25, parašė: waleed444

Susiradau pavyzdine funkcija, tik dabar nesugalvoju, kaip je suzaditi su php skriptuku, tarkim yra toks skriptas:


Re: Fatal error: Call to a member function getFirstName() on a non-object [atsakyti]
2015-02-19 10:38, parašė: Aivaras37

var_dump($this->customer); ką rodo?

Re: Fatal error: Call to a member function getFirstName() on a non-object [atsakyti]
2015-02-19 09:30, parašė: l33tas

Nu nelabai kas aisku. Bet gal praitam serveryje naudojo SSL o siame nera SSl?

Re: Problema su letu query? [atsakyti]
2015-02-17 13:03, parašė: sunnysylvester

Bandau http://spanishprograms.com/ tvarkyti bet nieko neiseina.. Gal kas turit minciu?

Fatal error: Call to a member function getFirstName() on a non-object [atsakyti]
2015-02-16 14:51, parašė: Bds

Sveiki,

Migravau su opencartu is vieno serverio i kita ir del man nesuprantamu priezasciu nebeveikia admin skiltis...
raso Fatal error: Call to a member function getFirstName() on a non-object in /home/xxxxx/public_html/catalog/controller/common/header.php on line 50

header.php 50 eilute yra
$this->data['text_logged'] = sprintf($this->language->get('text_logged'), $this->url->link('account/account', '', 'SSL'), $this->customer->getFirstName(), $this->url->link('account/logout', '', 'SSL'));

Gal isivaizduojat kame saknys ? failus perkopijavau kelis kartus nepadejo, config.php perdariau irgi kelis kartus vis meta ta pacia klaida. Sviezia instaliacija veikia o va perkopijuota kazkodel ne...

Re: PHP pamokos ir testai [atsakyti]
2015-02-12 07:11, parašė: eman

Jau kuris laikas nebėra. Kai aš laikiau buvo tik "bundle" už kelis tūkstančius, kur gauni belekiek niekam nereikalingo šlamšto.



__


eman

Php programuotojas Šiauliuose / funkyart.lt [atsakyti]
2015-02-12 02:05, parašė: ZygimantasV

Darbo patirtis: bent 1 metai su web projektais
Darbo pobūdis: internetiniai projektai - html5, php, mysql, xml, etc.
Darbo laikas: Laisvas darbo grafikas
Siūlomas atlyginimas: priklausomai nuo patirties / sutartinis
Savo CV siųskite el.paštu zygimantas@funkyart.lt


Easter spells out beauty, the rare beauty of new life | © php.lt komanda 2001-2015