Forumai | Naujienų archyvas | Straipsnių archyvas | Struktūra |
Paieška      

Naudotojas: Anonimas | Naudotojų sistemoje: 27604 | Dabar naršo: 147 (0)
Prisijungimas
Vardas:
Slaptažodis:
 prisiminti

Dar neužsiregistravai?
registruokis »

Pamiršai slaptažodį
Naujienų kategorijos
 PHP naujienos (187)
 php.lt naujienos (38)
 Įvairios naujienos (89)
 Naujos programos (66)
 Darbas (73)
Naujienos

Tradicinė WEB konferencija //2011.03.29

Startup Weekend, Vilnius/Kaunas ! //2010.03.26

PHP konferencija 2010 //2010.03.16

PHP conf'09 tiesioginė transliacija - internetu //2009.04.21

PHP conf '09 //2009.04.08

Ieškomi pranešėjai PHP konferencijai '09 //2009.03.19
Naudingos nuorodos

Kaip naudotis
BBcode tinklapyje?

php.lt tinklapio ChangeLog'as
php@konf.lt konferencija
Prisiregistravimas

Paskutinės žinutės

Paskutinės 25 žinutės PHP.LT forumuose
PHP.LT forumų sąrašas

Re: Gauti stream iš console [atsakyti]
2014-07-30 15:55, parašė: Zygis_

Ir dar: http://php.net/manual/en/function.pcntl-signal.php gali bandyti gaudyti ctrl+c

Re: Gauti stream iš console [atsakyti]
2014-07-30 15:53, parašė: Zygis_

Na matai, php tam ne visai tinka. Programos darbo kažkokiais eventai's (pvz.: kažkas įvesta) įtakoti nelabai gali.

Bet šiaip nežinau ar suveiks, bet gali bandyti nuskaityti kurį nors stream'ą iš http://php.net/manual/en/wrappers.php.php , bet nesu tikras ar juose kažkas atsiras jei skriptas jau bus paleistas.

Re: Gauti stream iš console [atsakyti]
2014-07-30 15:02, parašė: BySs

Teoriškai tinka, bet praktiškai ne visada. Pvz jei aš norėčiau ne sustabdyti o išvesti kokia nors informacija kaip kad atminties užimtumą, ar kokį nors kintamajį, tai tada su CTRL+c būtų sunkiau :)

Re: Gauti stream iš console [atsakyti]
2014-07-30 14:16, parašė: Zygis_

o kuom ctrl+c netinka?

Gauti stream iš console [atsakyti]
2014-07-30 12:39, parašė: BySs

Sveiki,

turiu amžiną ciklą (while (true)) ir noriu, kad iš jo būtų galima išeiti parašius consolėje "quit". Tačiau visi fgets, stream_get_line laukia kol bus įvesta informacija ir ciklas tuo metu nesisuka. Gal kas gali patarti kaip nelaukti kol bus įvedama info, o tiesiog stebėti ar buvo įvesta ar ne?

Iš anksto dėkui už info

Re: sukurimas [atsakyti]
2014-07-29 16:57, parašė: hekas

BumTak
Tai tipo tarkim, kad, na sukuriau tau programa kur prasei:

<? 
echo $_SERVER["REMOTE_ADDR"]; 
?>


Parodys tavo ip.
Dabar mokesi man hm.. 1000$, nes tokios kains.. :D
Manau abipusiu susitarimu cia sprendziamas klausimas.


Re: File Uploader Progress bar [atsakyti]
2014-07-29 16:35, parašė: hekas

Aha, paziuresiu. Bet sitas skriptas, rodos, nustatytas tik img failams? Ismeginsiu artimiausiu metu ir duosiu zinoti, kas gavosi :) Aciu.

Re: File Uploader Progress bar [atsakyti]
2014-07-29 13:21, parašė: Aivaras37

http://www.extremecss.com/creating-asynchronous-file-upload-system-using-html5-file-api/

nesenai pan. įrankį parašiau - all good. Dideliems failams dar siūlau rodyti FileReader failo skaitymo progress.

File Uploader Progress bar [atsakyti]
2014-07-29 12:35, parašė: hekas

Sveiki, pakolkas turiu pasidares paprasta failu kelimo forma php ir html. noretusi padaryti taip, kad rodytu kazkoki progress bara. Bet patenku i vis skirtingas problemas, kai ajax arba js bando susiristi su php. Tai progress baras uzkyla momentaliai iki 100% ir tik poto vykdomas php. tai viskas normaliai susikelia, taciau gale duplikuojasi visas skriptas, kai php failas gryzta y html. tai dar visokiu nesamoniu.. turiu ytarima, kad taip gali nutikti del skirtingu narsykliu. bandziau tik chrome ir opera. Zodziu, gal kas galite patarti, kaip pasidaryti universalu progress bara? Atsiprasau jei ka, esu pradedantysis.

Re: video grotuvas serveryje [atsakyti]
2014-07-28 10:36, parašė: Zygis_

Konvertuoji su https://www.ffmpeg.org/ į norimą formatą ir tada rodai.

Re: video grotuvas serveryje [atsakyti]
2014-07-28 10:22, parašė: Dewilas

sitas netinka, man reikia, kad butu imanoma rodyti .wmv, .mpg formatus ir tt.

php knyga lietuviu kalba [atsakyti]
2014-07-27 23:42, parašė: Dewilas

Sveiki,

gal kas galetu padovanoti ar parduoti php5 knyga lietuviu kalba? Gali buti ir patrinta, svarbu visi lapai. Vilnius

Re: datos paieska intervale [atsakyti]
2014-07-24 22:05, parašė: Dewilas

aciu abiems. pirmuoju budu pasidariau, nes su objektiniu dar nedraugauju :)

Re: datos paieska intervale [atsakyti]
2014-07-24 09:53, parašė: Aivaras37

+1

Re: datos paieska intervale [atsakyti]
2014-07-23 17:23, parašė: md5

http://php.net/manual/en/class.recursivefilteriterator.php

Re: datos paieska intervale [atsakyti]
2014-07-22 15:35, parašė: Aivaras37

Neužsiimk magija, čia paprasčiau viskas:

filemtime return values rašo: "The time is returned as a Unix timestamp". http://en.wikipedia.org/wiki/Unix_time

Taigi, jei nori failų tarp 2011 m. - 2012 m. tau reikia susikurti tų datų laiką. http://lt1.php.net/strtotime

Tokiu atveju tu turi:
#1 pradinį rėžio laiką
#2 galinį rėžio laiką
#3 failo modifikacijos laiką.

Palyginimas paprastas kaip #1 >= #3 && #2 <= #3

Have fun!

datos paieska intervale [atsakyti]
2014-07-22 14:04, parašė: Dewilas

Sveiki,

gal kas numestu medziagos, kaip pasiimti visus failus tam tikram datos intervale:

failo data
<?echo "$fdate = date("Y-m-d", filemtime($path.$fname));";?>

pasidariau kad pagal uzduota data imtu, taciau nemoku intervale, dadedant $date_end(date_start inputo value)
<?echo "if (!empty($date_for) && $fdate != $date_start){
$result = FALSE;
        }"
;?>


Re: video grotuvas serveryje [atsakyti]
2014-07-18 22:12, parašė: Gitaristas

Štai čia viskas gražiai aprašyta HTML Ir JS :) Enjoy

http://www.videojs.com/

video grotuvas serveryje [atsakyti]
2014-07-18 16:38, parašė: Dewilas

Sveiki,

gal kas patartu kaip padaryti, jog video failu perziura puslapyje butu matoma per serveryje ideta grotuva(koki?), o ne atidarinetu per wmp, realplayer ir kitus pluginus, idiegtus narsykleje? kaip suprantu, kazkas tokio kaip youtube. siuo metu failai puslapyje su tiesioginiais linkais i juos pvz C:/katalogas/failas.mpeg ir tt. dekoju

Re: Sukurimas [atsakyti]
2014-07-18 16:05, parašė: l33tas

no offence it was a joke ;)

Re: sukurimas [atsakyti]
2014-07-18 11:08, parašė: BumTak

ne cia pataikei su tokiais skelbimais :D beto 5lt cia skaitosi papildymu jo? :DD

p.s uz darba seip ne tu kainas dedi, o tas kas padaro.

Re: Sukurimas [atsakyti]
2014-07-18 09:33, parašė: md5

#l33tas,
koks aš asas ? baikit pimpius matuotis... :)

Re: Sukurimas [atsakyti]
2014-07-16 08:43, parašė: l33tas

md5 koks tu asas? Cia gi jis apie papildyma sneka :D is kur pas ji banko saskaita... Truksta tau dar analitinio mastymo.. :D :D :D

Nu o antras pastebejimas tai geras :D

Re: Sukurimas [atsakyti]
2014-07-15 14:41, parašė: md5

0,4lt už pervedimą įskaičiavai ?

vietoj asams - asilams /.../

Re: kaip sukurti wap game nemokamai [atsakyti]
2014-07-15 12:45, parašė: vivis

Nemokant programuoti nesukursi niekaip, nebent kazkieno sukurta pasiimsi.


Easter spells out beauty, the rare beauty of new life | © php.lt komanda 2001-2013